Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda raadsvergadering gemeente Zeist

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Raad vergadert op 7 mei

Op maandag 7 mei vergadert de Zeister gemeenteraad vanaf 19.30 uur op de zolder van Het Slot Zeist. Onder voorzitterschap van burgemeester Rudi Boekhoven worden o.a. de volgende agendapunten behandeld:


* Beantwoording van de vragen van BIZ en GZB over voorgenomen herstructureringsplannen van de Seyster Veste voor de woningen 31-02 t/m 37-36 in Brugakker;

* Plan voor gefaseerde oprichting van 'Kunstenhuis Zeist' (d.w.z. een renovatie van De Werkschuit, onderbrengen oefenruimte van de vereniging KZHM, vestiging kunstuitleen en podiumvoorziening);
* Afschaffen drempelbedrag bijzondere bijstand, Rea en schuldhulpverlening;

* Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP) 'Samen verkeren"; hierin staan de doelstellingen en beleidskaders voor auto, fiets, openbaar vervoer, verkeersveiligheid en flankerend beleid. Dit eindrapport dient als uitgangspunt voor het toekomstige verkeers- en vervoerbeleid.

* Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR); om zowel inzicht te krijgen in de omvang van de totale onderhoudskosten van de openbare ruimte in relatie tot de kwaliteitsambities is het plan IBOR opgesteld.
* Het Slot Zeist

* Bestedingsvoorstel GZO-gelden.

De volledige agenda met bijbehorende stukken ligt ter inzage in de leeshoek van de Publiekshal. Raadsvergaderingen zijn overigens openbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie