Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkschouw Varenstraat en Valeriaanstraat Soest

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Wijkschouw Varenstraat en Valeriaanstraat: maandagavond 7 mei

De jaarlijkse wijkschouw voor de Varenstraat en Valeriaanstraat is dit jaar op 7 mei 2001 om 19.00 uur. Bewoners van dit deel van Soest kunnen dan hun wensen of problemen over hun woonomgeving bespreken met de organisaties, die verantwoordelijk zijn voor de woonomgeving. Dat zijn de gemeente, Woningstichting Achtgoed, de politie en het welzijnswerk. Tijdens een loopronde door dit deel van de wijk Smitsveen worden alle knelpunten bekeken. De wijkschouw start op maandagavond 7 mei om 19.00 uur voor het adres Varenstraat 67.

De gemeente streeft ernaar om ter plekke antwoord te geven op de vragen. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat van te voren bekend is welke vragen verwacht kunnen worden.
De volgende onderwerpen zijn al bekend gemaakt en worden tijdens de schouw bekeken:

schoonhouden achterpaden
verontreinigde verkeersborden
aangezicht flatplint
zwerfvuil naast afvalbakken
onderhuur
gebruik van het basketbalveld
parkeerverbod
snoeien begroeiing achterzijde woningen fietsen over de trottoirs
dumpplaats bouwafval
parkeren op het trottoir Varenstraat
hondenuitlaatplaats Varenstraat
hoogte van schuttingen
onderhoud tegel- en straatwerk

Wie tijdens de wijkschouw voor de Varenstraat en Valeriaanstraat iets aan de orde wil stellen kan dit vooraf telefonisch of schriftelijk melden bij buurthuis "De Praatpaal". Graag bij melding duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer, de plaats en de aard van de klacht vermelden. Voor vragen en meldingen kunt u zich richten tot Pieter Henke: buurthuis "De Praatpaal" Smitsweg 311/313 tel. 6019546.

Wie niet in de gelegenheid is de wijkschouw bij te wonen, kan verzoeken over het onderhoud van de woonomgeving altijd melden bij het Meldpunt Woonomgeving, tel 6093666.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie