Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 7-05-2001 2e persbericht 7 mei 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Diefstal auto
Zondag, tussen 14.00 en 15.30 uur, is vanaf de Woenselse Markt een rode Ford Escort met het kenteken FT-TZ-14 gestolen.

Eindhoven: Vals paspoort
In het belastingkantoor op de Karel de Grotelaan is maandagmiddag rond 16.00 uur een 29-jarige man met een onbekende woon- en/of verblijfplaats aangehouden toen hij met een vals paspoort een sofi-nummer probeerde te krijgen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Op de Tramstraat is maandagmiddag om 14.30 uur een 32-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het gooien van een steen naar een 33-jarige Eindhovenaar na een woordenwisseling. Het slachtoffer werd niet geraakt door de steen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Deurne: Inbraak in kantoorruimte
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in de kantoorruimte van een varkensstal aan de Clarinetweg. Er is een telefoon-fax-toestel gestolen.

Bladel: Jassen weg bij inbraak
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Binnenweg. De voordeur is opengebroken en uit de hal zijn twee jassen weggenomen. In de jas zaten papieren, zoals rijbewijs en paspoort.

Netersel: Diefstal gereedschap
Uit een schuur behorende bij een woning aan de F. van der Heijdenstraat zijn tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en maandagmiddag 13.00 uur een trimmer en een kettingzaag gestolen. Hoe de dader in de schuur is gekomen is nog onbekend.

Waalre: Diefstal
Bij een inbraak in de schuur van een horecabedrijf aan de Leenderweg zijn in de nacht van zondag op maandag een hogedrukreiniger en een bladblazer gestolen. Er is een ruit vernield van de schuur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie