Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek buitenfunctie gestelde politiemedewerker Sittard

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 7-05-2001 Voortgang onderzoek buitenfunctie gestelde politiemedewerker Maandag, 7 mei 2001

Voortgang onderzoek district Sittard

N.a.v. het eerder bericht over de buiten functiestelling van een executief medewerker van het district Sittard terzake diefstal c.q. verduistering van een als gevonden voorwerp ingeschreven mobiele telefoon is uit onderzoek gebleken, dat deze medewerker zich eveneens heeft schuldig gemaakt aan diefstal c.q. verduistering van een tweede mobiele telefoon (eveneens gevonden voorwerp), alsmede aan diefstal c.q. verduistering van een drietal in beslag genomen buitenlandse geldbedragen ten bedrage van ca. fl. 5000,-. De geldbedragen zijn inmiddels terug.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie