Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet via de kabel in Swalmen pas in 2002

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Swalmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Swalmen

7 mei 2001

Stellingname Essent over kabelinternet in de gemeente Swalmen

Reeds veel inwoners van Swalmen hebben de gemeente aangesproken op het feit dat internetten via de kabel op ons grondgebied nog niet mogelijk is. Helaas is het zo, dat wij als gemeente geen invloed hebben op de werkwijze van Essent. Het is een zelfstandige particuliere organisatie. Wel hebben wij Essent om stellingname gervaagd:

"Essent@Home probeert zo snel mogelijk een zo groot mogelijk gebied retourgeschikt te maken. Voor de levering van breedbandige internetdienst dienen de kabelnetwerken ingrijpend te worden aangepast. In sommige gebieden

gaat dit echter niet zo snel als wij zouden willen en duurt het helaas iets langer. De service zal fasegewijs in meer regio's beschikbaar worden. Wij doen ons uiterste best ook uw regio zo snel mogelijk retourgeschikt te maken.

De huidige planning geeft aan dat de gemeente Swalmen in 2002 retourgeschikt zal worden gemaakt.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht en wij realiseren ons dat de Essent@Hometermijn niet voor iedereen bevredigend is."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie