Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lunchflits Euronext Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Euronext Amsterdam

07 May 2001 Lunchflits

De Amsterdamse indices hebben de hogere opening vastgehouden. Om half één staan zowel de AEX-index als de Amsterdam Midkap-index 0,7% hoger. De invloed van Wall Street doet zich gelden. Daar stegen de koersen vrijdag omdat beleggers denken dat de tegenvallende werkgelegenheidscijfers leiden tot een nieuwe renteverlaging volgende week. Technologiefondsen profiteren daarvan het meest, is de gedachte. Vandaar dat in Amsterdam vooral de (kleinere) technologiebedrijven koerswinsten behalen. Kabeltelefoniebedrijf Versatel zet zijn opmars van de laatste dagen voort, in afwachting van binnenkort te publiceren cijfers, en sleept branchegenoten UPC en KPNQwest in zijn kielzog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie