Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedichten-Freaks geeft boekje voor Moederdag uit

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gedichten-Freaks geeft boekje voor Moederdag uit

Alphen aan den Rijn / 06-05-2001

Na het succes van het vorige en eerste gedichten album (Het web van liefde) kon niet uitblijven dat de 2e gedichten album een feit is.

Ter gelegenheid van Moederdag en Vaderdag geeft Gedichten Freaks in samenwerking met Mijneigenboek.nl "Dag vader, dag moeder" uit. Het is een selectie van de mooiste gedichten op www.gedichten-freaks.nl over vaders en moeders. Dit boekje te bestellen via www.gedichten-freaks.nl/ of www.mijneigenboek.nl. Het unieke van deze uitgave is de mogelijkheid dat kop(st)er zelf de inleiding kan schrijven voor het boekje wat het een leuk kado maakt voor Moeders en Vaders.

Gedichten-Freaks is ontstaan 2 jaar terug als site voor het publiceren van gedichten. Ondertussen is de site met ruim 35,000 pageviews per dag en meer dan 20.000 ingezonden gedichten een succes onder schrijvend Nederland en België. Buiten het insturen van eigen werk biedt de site verschillende mogelijkheden voor de echte freaks zoals: chatbox, prikbord, online reageren, enz.

Gedichten-Freaks.nl is een produkt van Quick Klik Services uit Alphen aan den Rijn.

Meer informatie

bart@gedichten-freaks.nl
0172-434688

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie