Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RTV West programma Van de kaart: op survival in de regio

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
RTV West

Van de kaart: op survival in de regio


1 mei 2001


'Van de kaart' is de naam van een nieuw programma dat vanaf 7 mei iedere maandag te zien is op TV West. Het programma wordt uitgezonden om 19.00, 21.00 en 23.30 uur en duurt 25 minuten.

In 'Van de kaart' bepaalt topdarter Raymond van Barneveld iedere aflevering een route. Hij gooit twee dartpijlen op de kaart van Zuid-Holland en trekt een rechte lijn tussen die twee pijlen. TV West-reporter Agnes Kamstra neemt de kaart en de uitdaging aan en vertrekt met rugzak (met daarin kompas, lieslaarzen, touw en nog veel meer survivalspullen) richting startpunt. Zij loopt vervolgens de route in een rechte lijn. Omdat Agnes niet mag afwijken van haar traject, baant zij zich een weg dwars door woningen, sloten, kerken, scholen, beautyfarms, etc., etc. Zij wordt op haar route scherp in de gaten gehouden door de cameraman die optreedt als scheidsrechter en klankbord. Onderweg ontmoet Agnes allerlei mensen waarmee zij op haar eigen enthousiaste manier aan de praat raakt. Lukt het Agnes de route af te leggen in de voorgeschreven tijd, dan wordt zij op luxe wijze in een limousine thuisgebracht.
Zo niet, dan staat het vouwfietsje voor haar klaar.

26 april 2001
Songfestival Top 30 op Radio West

12 april 2001
WEST-STICKERACTIE

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie