Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Heuvelrug: spreekuur zuid verplaatst

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.20 uur
Locatie spreekuur wijkagenten Zuid verplaatst

VEENENDAAL Burgers met vragen, klachten en problemen over de wijk waar zij wonen kunnen maandagavond 7 mei weer terecht op de diverse spreekuren van de wijkagenten in Veenendaal. De spreekuren van de wijkagenten worden altijd gehouden op de eerste maandagavond van de maand. Voor de wijk Zuid is de locatie van het spreekuur veranderd. Deze wordt vanaf mei gehouden op Dennenlaan 5 (bijgebouw van de Petrakerk). De locaties en tijdstippen van de spreekuren zijn als volgt:

Wijk zuid, wijkagenten Bart de Gooijer en Leo Flikweert Dennenlaan 5 (bijgebouw Petrakerk) 19.00 - 21.00 uur

Wijk noord, wijkagenten Welmoet Tideman en Frans Grul Buurthuis t Turfke, Zonnebloemstraat 1, 19.00 - 21.00 uur Buurthuis de Driehoek, Zuiderkruis 742, 19.00 - 20.00 uur

Wijk West, wijkagenten Arie Slot en Harry van Dam De wijkpost De pionier, Panhuis 82, 19.00 21.00 uur

Oproep getuigen aanrijding echtpaar

VEENENDAAL De politie is op zoek naar een man die op vrijdagavond 23 maart 2001 om half twaalf met zijn personenauto tegen een echtpaar op t Goeie Spoor is aangereden. De 71-jarige man en de 70-jarige vrouw uit Veenendaal raakten hierdoor gewond aan heup en benen.

Het echtpaar stak ter hoogte van de kruising Stationssingel te voet de weg over. Op dat moment naderde een grijze personenauto merk Mercedes die het echtpaar aanreed. De vrouw werd enkele meters weggeslingerd, terwijl de man gedeeltelijk werd overreden. Na het ongeval stonden beide echtelieden op en spraken de automobilist aan. Na een kort gesprek kwam een andere automobilist aanrijden over t Goeie Spoor. Deze stopte en vroeg wat er aan de hand was. Hierna vertrok deze, onbekend gebleven, getuige weer, keerde om en reed weg in de richting van de Kerkewijk. De getuige reed in een kleine personenauto. Het echtpaar ging vervolgens te voet naar huis, waar zij de huisarts belden. De man in de grijze Mercedes vervolgde zijn weg.

Signalement bestuurder:
De man in de grijze Mercedes is een blanke man, met gezet en gedrongen postuur. Zijn leeftijd was ongeveer 45 jaar. Hij had donker krullend haar en was kalend boven op zijn hoofd. Hij droeg een nikkelkleurig brilmontuur. Hij was op de avond van de aanrijding gekleed in een geel geruit overhemd en een bruin lederen, mouwloos vest.

De politie vraagt de man in de grijze Mercedes zich te melden bij de politie in Veenendaal. Ook de getuige in de kleine auto en mensen die meer informatie hebben over de bestuurder in de Mercedes worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. (noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie