Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorontwerp bestemmingsplan Woonwagencentrum Driebergen

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Voorontwerp bestemmingsplan Woonwagencentrum Sportlaan
- Inspraak -

Burgemeester en wethouders van Driebergen-Rijsenburg maken op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 2 van de Gemeentelijke inspraakverordening (1995) bekend, dat vanaf maandag 7 mei 2001 gedurende vier weken in de informatieruimte van de centrale hal van het gemeentekantoor, voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerp-bestemmingsplan "Woonwagencentrum Sportlaan".

Het voorontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het woonwagencentrum en een deel van het voormalige terrein Boshuis te Driebergen-Rijsenburg. Het nieuwe bestemmingsplan komt voort uit het voornemen om het woonwagencentrum te herinrichten en het voormalige terrein Boshuis in te richten als bos. In het bestemmingsplan "Woonwagencentrum Sportlaan" is een deel van het huidige woonwagencentrum bestemd als woonwagencentrum en het overige deel heeft de bestemming bos.

Een ieder kan gedurende de genoemde termijn schriftelijk zijn inspraakreactie op het bestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Driebergen-Rijsenburg, postbus 181, 3970 AD Driebergen-Rijsenburg.

Ten behoeve van de inspraak zal er op 23 mei 2001 om 19.30 uur in het gemeentekantoor, Bosstraat 1 te Driebergen Rijsenburg, voor een ieder een inspraakavond worden gehouden. Het bestemmingsplan zal dan kort worden gepresenteerd, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Uiteraard is het dan ook mogelijk inspraakreacties tegen het bestemmingsplan in te dienen.

Van deze avond zal een verslag worden gemaakt. Nadat alle reacties zijn binnengekomen, wordt bezien in hoeverre het plan aanpassing behoeft. Vervolgens zal er een ontwerp-bestemmingsplan worden opgesteld dat verder in procedure zal worden gebracht.

Driebergen-Rijsenburg, 3 mei 2001.
meer informatie:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie