Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AVR-International op dreef in Mozambique

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AVR-International op dreef in MozambiqueChristiaan Krieg, 7 mei 2001 Sinds woensdag 4 april 2001 heeft AVRInternational er een tijdelijke vestiging bij in Maputo, Mozambique. Dit betreft een overgenomen opslagplaats voor overjarige pesticiden. Omdat er lokaal geen veilige of milieuvriendelijke oplossing en expertise is, neemt AVR deze rol op zich. De overjarige pesticiden worden op verantwoorde wijze verpakt en naar Nederland getransporteerd, waar ze verwerkt gaan worden in de DTO´s van AVR.

Project

Het project in Mozambique zal naar verwachting 3 maanden in beslag nemen. Gedurende deze periode zijn teams van AVR-International op diverse locaties in heel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie