Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scaniadealer breidt service verder uit

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Beers Bedrijfsauto
Zoek soortgelijke berichten
Beers Bedrijfsauto


Scaniadealer breidt service verder uit
Beers Amsterdam omzeilt problemen op de A10 met speciale servicemotor07-05-2001
Scania service op de motor 24 uur per dag paraat Van eind mei t/m eind augustus 2001 wordt er 24 uur per dag aan de ring A10-west bij Amsterdam groot onderhoud gepleegd wat, naar verwachting, de nodige consequenties voor de doorstroming van het verkeer zal hebben. De Amsterdamse vestiging van Beers Bedrijfsauto anticipeert hierop door gedurende deze periode het serviceniveau nog verder te verhogen door de inzet van een speciale servicemotor en een tweetal mobiele werkplaatsen. Een unieke serviceverlening die naast de bestaande werkplaatsactiviteiten wordt uitgevoerd. Hierdoor blijven de klanten en passanten in de regio, ondanks de te verwachten files en vertragingen, optimaal bereikbaar voor Scania-service.

Beers in Amsterdam is gevestigd aan de Basisweg nabij op-/afrit S102 op de A10-west. Tussen de Coentunnel en knooppunt de Nieuwe Meer worden in de genoemde periode wisselend rijbanen en op- en afritten afgesloten of versmald. Omdat Beers de bereikbaarheid van de werkplaatsen en de beschikbaarheid van Scania-service, in welke vorm dan ook, hoog in het vaandel heeft staan, heeft men een speciale motorfiets, voorzien van het nodige gereedschap en kleinmateriaal, 24 uur per dag paraat staan. Voor klanten waarbij aan de vrachtauto's meer omvangrijke werkzaamheden moeten plaatsvinden, is zowel aan de noordzijde van de Coentunnel als aan de zuidzijde van de A10 een mobiele Scania-werkplaats met de nodige faciliteiten ingericht. Met deze voorzieningen blijft het hoge serviceniveau van Beers, voor klanten die de werkplaats moeilijk kunnen bereiken, optimaal gewaarborgd.

De vestiging in Amsterdam maakt deel uit van het omvangrijke dealernetwerk van Beers Bedrijfsauto b.v. dat 35 vestigingen in Nederland en 8 vestigingen in Duitsland omvat. In Nederland werkt Beers bovendien nauw samen met 4 zelfstandige Scaniadealers, met in totaal 6 vestigingen, en 5 servicesteunpunten zodat men landelijk voor Scania-service bij 46 vestigingen terecht kan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie