Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tornado-Insider organiseert Upstart Europe 2001

Datum nieuwsfeit: 07-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam, 18 april 2001

TORNADO-INSIDER ORGANISEERT UPSTART EUROPE 2001
DÉ EUROPESE CONFERENTIE VOOR INTERNETONDERNEMERS

2001: HET KRITIEKE JAAR:
"ONWARD AND UPWARD"

TORNADO INSIDER organiseert van maandag 7 tot en met woensdag 9 mei 2001 in Disneyland nabij Parijs haar tweede UPSTART EUROPE congres, waar leiders uit de internetindustrie, investeerders en (startende) high-tech ondernemers bijeenkomen.

Upstart Europe 2001 zal zich dit jaar voornamelijk richten op de wijze waarop bedrijven marktaandeel kunnen verkrijgen en succes kunnen behalen onder de nieuwe marktcondities.
Vertegenwoordigers van toonaangevende internetondernemingen, investeringsbanken, risico-kapitaalverschaffers en Internet service providers uit zowel de VS als Europa zullen tijdens het congres lezingen houden. Investeerders als Hermann Hauser en Max Burger-Caldaron van Apax Partners; ondernemers als Marc Lessus van Gemplus; high-tech grootheden als Constantin Salameh van Hewlett-Packard en Sergio Giacoletto van Oracle; industriële analisten als Anne-Marie Roussel van de Gartner Group; en technische goeroes als Vincent Everts van Insight Capital Partners en Egbert-Jan Sol van Ericsson zullen hun visies met de congresgangers delen.

Keynote sprekers zijn onder anderen Europees Commissaris Erkki Liikanen; ondernemer en durfkapitalist Roel Pieper; Frank Boulben, CEO van Vivendi Universal Net; en Philippe Brawerman, mede-oprichter en CEO van REEF. In totaal zullen 115 sprekers optreden tijdens de 32 sessies die het evenement rijk is.

"Upstart Europe 2001 komt op een moment dat de ontwikkeling van high-tech Europe zich in een kritieke fase bevindt", aldus Jeroen Mol, Voorzitter van TORNADO INSIDER. "Grote ondernemers met visie zien de nieuwe marktvoorwaarden als een uitdaging. Het lawaai en de hype hebben de weg vrijgemaakt voor duurzaamheid en waarde. Degenen die zich daarop blijven richten zullen hun dromen kunnen realiseren."

UPSTART EUROPE 2001 bouwt verder op het succes van UPSTART EUROPE 2000. Met meer dan 1200 deelnemers uit 34 landen werd deze conferentie uitgeroepen als hét evenement waar zaken werden gedaan en helderheid in de branche is geschapen.
De conferentie dit jaar zorgt voor een indrukwekkende mix van high-tech ondernemers, durfkapitalisten, investeringsbanken en andere investeerders met daarnaast senior executives van leidende technologiebedrijven, service providers, toonaangevende media en analisten die aanwezig zullen zijn om hun informatie en visies uit te wisselen over het nieuwe New Europe.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door TORNADO INSIDER's "Golden Sponsors": Hewlett-Packard, GorillaPark, WestLB Panmure, LeBoeuf, Lamb, Greene & MacRae, LLP en Silicon Valley Bank; door de "Silver Sponsors": Oracle, Brobeck Hale and Dorr; door de "Bronze Sponsors": HH Group, NeSBIC Cte Fund, Interxion, Moonshake Technologies, SwapitShop, WebPerform, Vibrant Media en Exaide. De conferentie wordt ook gesponsord door TORNADO INSIDER's Elite Alliance Partner, Merill Lynch.

Voor meer informatie, een complete sprekerslijst en het actuele programma van de conferentie kunt u de website bezoeken:
www.tornado-insider.com/upstarteurope .

TORNADO INSIDER is in november 1998 opgericht als het eerste multimediabedrijf dat op allerlei fronten de nieuwe Europese Technologie-, Media- en Telecommunicatie-industrie ondersteunt. TORNADO INSIDER verstrekt alle relevante informatie die nodig is om te slagen in Europa's nieuwe economie en biedt een platform aan ondernemers, investeerders en andere deelnemers voor het uitwisselen van kennis en ervaring. De vitale verbinding die TORNADO INSIDER legt tussen alle relevante spelers, dwars door industriële en geografische grenzen heen, en de mix van nieuwe analyses, onderzoek en conferenties helpen Europese ondernemers en investeerders bij het opbouwen van grote TMT-bedrijven.
Informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie