Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arbojobs en Arboman werken samen aan internet-platform

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (arboman@planet.nl)

Contactpersoon: Ton Verplanke

ARBOJOBS en ARBOMAN werken samen

Datum: 8 mei 2001

Door een samenwerkingsovereenkomst tussen Arbojobs en Arboman is een ideaal internet-platform gecreëerd voor het plaatsen van vacatures voor functies op arbogebied. Vacatures die via Arbojobs worden geplaatst staan vanaf nu gelijktijdig op Arbojobs én Arboman. Beide websites ontvangen gezamenlijk ongeveer 10.000 bezoekers per maand. Elke bezoeker van deze websites ziet nu in één oogopslag welke vacatures beschikbaar zijn en met één muisklik heeft de potentiële sollicitant de complete tekst van de vacature op zijn beeldscherm.

ARBOJOBS is de enige arbo-specifieke vacaturebank op internet. Arbojobs wordt bezocht door diegenen die een baan zoeken op arbogebied: als arbo-professional, maar ook in ondersteunende, staf- en arbogerelateerde functies als arbocoördinator, verzuimcoördinator, arbo-adviseur, oefentherapeut, medisch-assistent enz. Arbojobs is sinds januari 2000 aktief en trekt maandelijks circa 5000 bezoekers.

ARBOMAN is het snelst groeiende arbo-portaal van Nederland. Deze website wordt in hoofdzaak bezocht door arbo-professionals (bedrijfsartsen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen, A&O-deskundigen), arbocoördinatoren en arboproducten- en dienstenleveranciers. Arboman biedt dagelijks arbonieuws, zeer uitgebreide inhoudelijke informatie over arbeidsomstandigheden en een overzicht van producten en diensten in Nederland. Op het afgeschermde ledengedeelte staat o.a. een goed bezocht discussieforum voor arbocoördinatoren en arboprofessionals. De bijna 1000 leden zijn met name te vinden in de genoemde beroepsgroepen: arbocoördinatoren (46%) en arboprofessionals (19%). Het bezoekersaantal is vanaf de start in december 2000 explosief gegroeid van 1200 tot circa 5000 bezoekers in april 2001.

U kunt uw vacatures opgeven:

- direct via de website van Arbojobs ( www.arbojobs.nl )
- via e-mail: (arbojobs@arbojobs.nl)
U kunt dit e-mailadres ook gebruiken voor eventuele vragen.

Contactgegevens:
ARBOJOBS: www.arbojobs.nl
e-mail: (arbojobs@arbojobs.nl)

ARBOMAN: www.arboman.nl
e-mail: (arboman@planet.nl)

ARBOMAN

Galvanistraat 4

1098 NL

Amsterdam

Telefoon: 06-12633216reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie