Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Flevoland

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 8-05-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Westerink 06-537 376 97

Openlijke geweldpleging
ALMERE Maandagmorgen zijn op de Achterwerf drie Rotterdammers (37 en 39 jaar, van de derde is de leeftijd nog onbekend) aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij worden ervan verdacht een 37-jarige man uit Zoetermeer te hebben mishandeld. Hij liep daarbij verwondingen aan het hoofd op en is hiervoor behandeld in het Flevoziekenhuis. De oorzaak van de mishandeling lijkt te liggen in een zakelijk geschil. De Rotterdammers zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Aanhouding drugsbezit
ALMERE De politie heeft maandagmorgen op het Stationsplein een 29-jarige Amsterdammer aangehouden wegens het bezit van harddrugs. Surveillerende agenten spraken de man aan waarop er opeens een bolletje drugs uit zijn jas viel. De man bleek totaal 0,6 gram heroïne en 0,1 gram cocaïne bij zich te dragen. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Rijden onder invloed
ALMERE Een 55-jarige automobilist uit Almere is maandagavond op de Gipskruidweg aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van bijna 1,8 (775 ug/l). Proces-verbaal is opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Aanrijding Churchillweg
ALMERE Maandagavond heeft zich op de Churchillweg een aanrijding voorgedaan waarbij twee Almeerders gewond zijn geraakt. Een 18-jarige bromfietser uit Almere en een 22-jarige automobilist uit Almere zagen elkaar over het hoofd op de kruising Churchillweg en Churchillpad over het hoofd. De bromfietser kwam tegen de zijkant van de auto, vloog over de auto heen en raakte daar een 13-jarige wandelaar. De bromfietser droeg geen helm. Hij is met letsel aan het bovenbeen overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De wandelaar is met letsel aan het hoofd overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie