Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Utrecht

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.15 uur
Botsing met letsel

LEUSDEN Een 12-jarig meisje uit Amersfoort heeft gistermiddag op haar verjaardag een aanrijding veroorzaakt op de kruising van de Bavoortseweg met de Heiligenbergerweg in haar Leusden. Een 56-jarige Leusdenaar raakte daarbij gewond. Het meisje fietste over de Bavoortseweg en gaf de Leusdenaar die op de Heiligenbergerweg reed geen voorrang. Een botsing volgde. De man is met een bebloed gezicht en een hersenschudding overgebracht naar Ziekenhuis Eemland. Het meisje heeft een pijnlijk been overgehouden aan de botsing. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Zwaar gewond bij aanrijding

AMERSFOORT Een 35-jarige automobilist uit Amersfoort is gisteravond zwaar gewond geraakt bij een aanrijding in Maarssen. Een 29-jarige automobilist uit Utrecht raakte op de Burgemeester Huydecoperweg op de verkeerde weghelft en ramde de wagen van de Amersfoorter. De Utrechter en een 34-jarige passagier gingen er na de botsing te voet vandoor. De passagier was ernstig gewond en in elkaar gezakt. De bestuurder was licht gewond geraakt. De 35-jarige Amersfoorter moest door de brandweer uit zijn wagen worden bevrijd. Hij is met rugletsel afgevoerd naar het UMC in Utrecht. De Utrechtse automobilist is aangehouden door de politie. Hij bleek ruim twee keer zoveel te hebben gedronken als wettelijk is toegestaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, het verlaten van de plaats van een ongeval, rijden zonder rijbewijs en rijden in een onverzekerde auto.

Inbraak in school

AMERSFOORT Een school aan de Kaliumweg in Amersfoort is afgelopen nacht bezocht door inbrekers. Medewerkers van de school zagen vanochtend dat een ruit was ingegooid. De dieven namen drie systeemkasten van computers mee. In de nacht van 30 april werd de school ook al twee keer bezocht door inbrekers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie