Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarverslag en Voorjaarsnota provincie Fryslân

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

Jaarverslag en Voorjaarsnota provincie Fryslân; TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN

Na de goedkeuring in GS op 30 maart liggen nu de gedrukte versies klaar van het Jaarverslag over 2000 en de Voorjaarsnota 2001 van de provincie Fryslân.
Het Jaarverslag 2000 sluit met een positief saldo van bijna f 34 miljoen. De belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van het positieve saldo zijn de vrijval van oude verplichtingen, het effect van de invoering van het kasritme, lagere apparaatskosten en per saldo meevallers. Aan Provinciale Staten wordt gevraagd dit bedrag toe te voegen aan de flexibel inzetbare reserve. Het Jaarverslag 2000 en de Voorjaarsnota 2001 worden ter behandeling en vaststelling voorgelegd aan Provinciale Staten. Beide documenten worden uitgebreid besproken tijdens de Algemene Beschouwingen, die plaats vinden op 2 en 4 juli. Doel van de Algemene Beschouwingen is een oordeel te geven over het gevoerde beleid en een afweging te maken voor nieuw provinciaal beleid.
Rondom de Algemene Beschouwingen vinden dit jaar een aantal interactieve evenementen plaats, zoals een politiek café en gesprekken met provinciale politici.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie