Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mercury Interactive voegt diagnose-opties toe aan Topaz

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mercury Interactive voegt nieuwe diagnose-opties toe aan Topaz, de oplossing voor prestatiebeheer van applicaties

Diagnostische hulpmiddelen lossen prestatie- en bereikbaarheids-problemen sneller op

Mercury Interactive Corp. (NASDAQ: MERQ), marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer, kondigt vandaag twee nieuwe diagnostische technologieën aan in de reeks oplossingen voor prestatiebeheer, Topaz. Deze dienen ter ondersteuning van de technische en operationele afdelingen van ondernemingen bij het beheren en verbeteren van de beleving van de eindgebruiker. Met deze nieuwe, gepatenteerde TwinLook-technologie kunnen Topaz-gebruikers in de datacentra de ervaringen van eindgebruikers in real time in beeld brengen.
Ook worden vandaag de nieuwe Topaz Applicatie Infrastructuur Monitoren (AIM's) geïntroduceerd. Deze leggen prestatiemetrieken vast van specifieke componenten in de webinfrastructuur en combineren deze met de ervaringen van eindgebruikers. Technische en operationele afdelingen kunnen hiermee snel webprestatieproblemen beoordelen en de oplossing versnellen. TwinLook is een unieke technologie die managers niet alleen de pure metriek van prestatie-grafieken en -rapportages biedt, maar vooral ook real time zicht op de browser van de eindgebruiker. Met TwinLook kunnen Topaz-gebruikers zich verplaatsen in de cliënt, zonder speciale software te hoeven installeren en ongeacht de locatie van de cliënt. Met inzicht in de beleving van de cliënt krijgen managers een beter beeld van de frustraties als gevolg van prestatieproblemen en mislukte transacties en zijn zij beter in staat hiermee om te gaan.

Topaz AIM's bewaken applicatieservers, load-balancers, firewalls, streaming-servers en netwerk hardware

Topaz AIM's voorzien technische en operationele afdelingen van de mogelijkheid specifieke prestatiemetrieken te verzamelen over alle belangrijke infrastructuurcomponenten. Vervolgens kunnen deze in verband gebracht worden met prestatieproblemen van eindgebruikers - wat leidt tot snellere diagnose en oplossing. Topaz AIM's maken gebruik van normale API's van belangrijke infrastructuur leveranciers , waaronder Microsoft, IBM, Oracle, BEA Systems, BroadVision, CheckPoint, F5, Cisco, Ariba, ATG, RealNetworks. Naast webservers, applicatieservers en databases, kunnen Topaz AIM's nu ook firewalls, load-balancers , streaming-servers en apparaten die gebruikmaken van SNMP, volgen.

Mercury Interactive Corporation
Mercury Interactive is marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer.
De geautomatiseerde software van het bedrijf ondersteunt ondernemingen bij het aanbieden en onderhouden van applicaties die hoge prestaties moeten leveren. Overal ter wereld worden de oplossingen van Mercury Interactive voor applicaties en technologische infrastructuur gebruikt om de kosten voor hardware en onderhoud te reduceren, een continue inkomstenstroom te garanderen en concurrentieposities te versterken. Mercury Interactive is opgericht in 1989 en is gevestigd in Sunnyvale, Californië. De onderneming heeft 1.400 werknemers en kantoren in ruim twintig landen. De Nederlandse vestiging te Utrecht is telefonisch bereikbaar via 030- 241.70.90 en online via www.mercuryinteractive.nl

Voor nadere informatie:
Mercury Interactive, Jack van Pamelen, tel.: 030-241.70.90;
Effect adviesgroep, Tjarko Rookmaker, tel. 023-547 07 97;

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie