Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Centrumgebied Het Rond Houten

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Informatieavond Centrumgebied Het Rond

donderdag 3 mei 2001 - Bron: Gemeente Houten

Het Centrumgebied van Houten moet geschikt worden gemaakt voor een inwonertal van 50.000 inwoners. Daar wordt al geruime tijd aan gewerkt. In augustus vorig jaar hebben we uw reactie gevraagd op de Nota van Uitgangspunten voor de herinrichting van het Centrumgebied. Met uw opmerkingen konden de plannen weer een stukje verder worden uitgewerkt. Over enige tijd zullen we u om uw inspraakreactie vragen op de volgende stap in de ontwikkelingen: de Structuurvisie. Om u goed te informeren, starten we op 8 mei met de informatievoorziening.

Op dinsdag 8 mei willen we u in een bijeenkomst bijpraten over de stand van zaken rondom de plannen. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie.

Programma 8 mei
Tijdens de avond zal wethouder R. Lubberdink toelichten hoever het staat met de plannen en hoe u uw inspraakreactie kunt geven op de plannen. Hij legt uit wat een Structuurvisie is, hoe u kunt inspreken op de Structuurvisie en wat er na deze fase gaat gebeuren. De heer R. Geurtsen vertelt meer over de mogelijke oplossingen. U krijgt ook een presentatie te zien over Het Onderdoor. Hoe ziet Het Onderdoor eruit als de sporen tot 1.80m worden opgehoogd? En wat kun je dan doen met die ruimte? De presentatie geeft u daarvan een eerste beeld.

In de pauze en na afloop van de presentaties is er volop gelegenheid om uw vragen te stellen aan de mensen die nauw bij het voorbereiden van de plannen zijn betrokken. Ook kunt u de presentatie over Het Onderdoor nog eens bekijken.

Meer informatie
Tussen 8 mei en het daadwerkelijk inspraakmoment (we verwachten dat dit nog voor de zomer zal plaatsvinden) stellen we u in de gelegenheid om uitgebreid kennis te nemen van de huidige inzichten, zodat u uw inspraakreactie kunt voorbereiden. Van eventuele activiteiten en middelen die daarvoor worden ingezet, houden we u op de hoogte via de gemeenterubriek.

Informatieavond Herinrichting centrumgebied
Datum: 8 mei
Plaats: raadszaal gemeentehuis
Zaal open: 19.30 uur
Start programma: 20.00 uur
Einde programma: 22.15 uur
Einde bijeenkomst: ± 22.30 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie