Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie H'sums plan wooneenheden met ICT-voorzieningen

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Plan: verbouwing school tot wooneenheden met ICT-voorzieningen
Op dinsdag 8 mei 2001 zullen burgemeester E.C. Bakker namens de gemeente Hilversum en de heer R.A. Willems, directeur Bouwfonds Wonen, regio Noord-West, hun handtekening plaatsen onder een intentie-overeenkomst voor de herbestemming van de voormalige school aan de Vermeerlaan 13 tot multimedia-woongebouw. Dit pilotproject is gericht op de integratie van informatie- en communicatietechnologie (ICT)- en multimedia-toepassingen bij het wonen. Diverse vooruitstrevende toepassingen op het gebied van digitale infrastructuur, hardware en software zullen in het gebouw een plaats krijgen. Te denken valt aan breedbandinternet-toepassingen en te leveren diensten, zoals telewerken en teleshopping. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie