Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering verkoop Robijn Fashion Award Collectie

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (post@nataschastolz.nl)

Contactpersoon: b.w.richters

robijnfashionawardcollectie nu te koop in de bijenkorf

Datum: 08-05-2001

persbericht 8 mei 2001

kledingcollectie Natascha Stolz vanaf vandaag te koop bij de Bijenkorf.

De collectie 'la petite fille qui joue avec le loup' van Natascha Stolz won in oktober 2000 de robijn fashion award juryprijs. Met deze collectie als uitgangspunt is er nu een zomercollectie voor de Bijenkorf ontworpen. Deze is vanaf vandaag in alle filialen van de Bijenkorf te koop.

Natascha Stolz: "Ik heb het winnen van de juryprijs ervaren als een grote nuttige praktijkles, zoals het ondervinden van alle media-aandacht na het winnen van de award. Bovendien is het proces zeer boeiend, van een uniek kledingstuk naar een veelvoudig geproduceerd confectiestuk. Het mooiste vind ik dat mijn werk ineens een veel groter bereik heeft en daardoor meer communiceert. Dankzij Robijn en de Bijenkorf zullen meer mensen mijn werk zien en dragen. Zij gelukkig, ik gelukkig! Daar draait het toch om!"

Maar er is meer! het bedrijf 'default-office' , gespecialiseerd in het vormgeven van media voor de kunst- en cultuurbranche bood Natascha aan de vormgeving van haar website te verzorgen. Dit innovatieve resultaat is nu te bezichtigen op : www.nataschastolz.nl Paul Swagerman van default-office: "De inspiratie van Natascha, het Sonsbeekpark in Arnhem, is gebruikt als rode draad voor deze audiovisuele presentatie. 's Nachts zijn daar beelden en geluiden verzameld en gevormd tot de drager van alle informatie binnen de website. De collectie wordt gepresenteerd als een 'diavoorstelling' in de geheimzinnige nacht, waarbij at random geluiden zijn toegevoegd om extra diepte en sfeer te laten onstaan. Een totaalbeleving!"

Tenslotte...
Sinds 1 April ontwerpt Natascha op freelancebasis voor het Italiaanse modemerk 'New York Industrie'. Zij is hiervoor een overeenkomst aangegaan van tenminste 3 jaar, m.b.t. dames- en herenkleding.

Ter gelegenheid van de verkoopstart van de Bijenkorfcollectie zal Natascha 11, 12 & 13 mei in Nederland zijn.

meer informatie:
gewoonbob

katendrechtsestraat 154
3072 NX Rotterdam
010-4370378
06-51810675
(post@nataschastolz.nl)
www.nataschastolz.nl

dit persbericht met foto's vindt u ook op:
uk.geocities.com/nesnl/01robijn/010507persbericht.html#anchor1109760

gewoonbob

katendrechtsestraat 154

3072 nx

rotterdam

Telefoon: 06-51810675reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie