Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe programmering ExtraTV 2 UPC

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: UPC N.V.
Zoek soortgelijke berichten
UPC N.V.

Nieuwe programmering ExtraTV 2

Rotterdam 8 mei 2001

UPC KabelTV & Telecom heeft drie extra TV-kanalen met telkens een wisselend aanbod aan TV-zenders. Via deze kanalen kan de klant o.a. kennismaken met zenders die via de digitale televisiedienst UPC Digital (voorheen Mr Zap) verkrijgbaar zijn.

In de gemeente Rotterdam wijzigt op 7 mei de programmering van Extra TV 2. De televisiezender Reality TV zal worden uitgezonden. Reality TV is real-life televisie met programma's over alledaagse en ongewone zaken. Reality TV wordt doorgegeven op kanaal 63-, frequentie 805.25 MHz en komt in de plaats van Eurosport. Eurosport is vanaf 7 mei te ontvangen via het Startpakket van UPC Digital.

Meer informatie
Klanten met vragen of klanten die Eurosport ook na 7 mei willen ontvangen, kunnen gratis bellen met de klantenservice van UPC Digital: 0800 0603. Deze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

UPC KabelTV & Telecom levert in een groot deel van Zuid-Holland radio- en tv-signaal aan bijna 600.000 huishoudens. Daarnaast biedt UPC KabelTV & Telecom Internet via de kabel en UPC Digital (interactieve digitale televisie) en is het bedrijf een volwaardige telecomoperator voor zakelijke klanten.
.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie