Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Standpunt Kankerbestrijding over anti-zonnebrandmiddelen

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Kankerbestrijding

Gebruik anti-zonnebrandmiddelen

Standpunt Nederlandse Kankerbestrijding over gebruik anti-zonnebrandmiddelen.

Onder verwijzing naar berichten als zouden anti-zonnebrandmiddelen kankerverwekkend zijn, meldt de Nederlandse Kankerbestrijding/ Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) het volgende:

In haar voorlichting over huidkankerpreventie stelt de Nederlandse Kankerbestrijding al vele jaren dat, mits goed gebruikt en als aanvulling op andere maatregelen, anti-zonnebrand- middelen een zinvolle rol kunnen spelen bij het verstandig genieten van de zon, waardoor het risico op huidkanker wordt beperkt. Dit advies is gebaseerd op de huidige, breedgedragen wetenschappelijke inzichten. In berichtgeving over een Zwitsers onderzoek met betrekking tot in anti-zonnebrandmiddelen en andere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie