Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestuursvoorzitter Arcadis 'Executive of the Year' in V.S

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arcadis
Zoek soortgelijke berichten
Arcadis

PERSBERICHT

Arnhem, 8 Mei 2001

BESTUURSVOORZITTER NOY VAN ARCADIS IN V.S. BENOEMD TOT EXECUTIVE OF THE YEAR

Ir. H.L.J. Noy, Voorzitter van de Raad van Bestuur van ARCADIS, is benoemd tot Executive of the Year door de Amerikaanse Strategic Account Management Association (SAMA). Noy is onderscheiden vanwege zijn persoonlijke aandacht voor de verbetering van de relatie met opdrachtgevers van ARCADIS. Mede als gevolg van zijn inzet is ARCADIS in staat haar multinationale klanten waar ook ter wereld oplossingen op maat aan te bieden.

Het continue voorop stellen van het belang van goede klantrelaties heeft geleid tot een veranderde aanpak van nieuwe marktkansen binnen ARCADIS. De onderneming was in het verleden vooral gericht op de technische aspecten van een project. Tegenwoordig is techniek slechts één van de expertises, die onderdeel uitmaken van het totaalpakket aan diensten dat ARCADIS haar opdrachtgevers biedt.

De actieve betrokkenheid van de heer Noy bij het opzetten van een intensief training-programma voor accountmanagers en de steun die hij geeft aan de rondetafelsesssies met klanten hebben bijgedragen aan het verbeteren van de klantrelaties van ARCADIS. Bij de rondetafelsessies worden topklanten van ARCADIS voor een weekend uitgenodigd om met managers van de onderneming van gedachten te wisselen. Deze sessies zorgen ervoor dat de werkwijze van ARCADIS goed aansluit bij de wensen van belangrijke klantgroepen. De rondetafelsessies bestaan inmiddels 5 jaar en worden binnen de sector als belangrijk en waardevol aangemerkt.

De heer Noy krijgt de onderscheiding vanavond tijdens de jaarlijkse conferentie van de SAMA in Orlando in de Amerikaanse staat Florida toegekend.

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programmas van idee, via implementatie tot exploitatie. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

ARCADIS telt 8000 medewerkers, die met elkaar een jaarlijkse omzet van 800 miljoen genereren. We zijn resultaatgericht, investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we opdrachtgevers maximale waarde kunnen bieden in de vorm van haalbare oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Voor meer informatie:

J. Slooten, ARCADIS, tel 026-3778604 of e-mail: (j.slooten@arcadis.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie