Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusie CliniClowns Nederland en Clown & Ziekenhuis

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CLINICLOWNS NEDERLAND

CliniClowns Nederland fuseert

Uitnodiging persbijeenkomst

Amersfoort, 26 april 2001

Betreft: Uitnodiging feestelijke persbijeenkomst

Geachte redactie,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het samengaan van de Stichting CliniClowns Nederland en de Stichting Clown & Ziekenhuis. Hiermee maakt de charitatieve organisatie CliniClowns een stormachtige groei door en bezoeken zij voortaan zieke kinderen in gezondheidsinstellingen in heel Nederland.

Wanneer: Dinsdag 8 mei 2001.

Tijdstip: van 14.30 tot 16.00 uur.

Locatie: Lieve Vrouwekerkhof in de binnenstad van Amersfoort

Wat:
Om 14.30 uur licht CliniClowns-voorzitter Joop Daalmeijer deze forse uitbreiding toe aan journalisten. Onder het toeziend oog van 38 CliniClowns (dus spektakel verzekerd!)en 40 schoolkinderen wordt de officiële overeenkomst tussen de twee organisaties getekend en beklonken met het aansnijden van een reuze rode neuzen taart.

Vanaf 15.00 uur geeft sportpresentator Jack van Gelder samen met Karin van Elswijk uit Big Brother 1 het startschot voor Run voor Regio; een unieke clowneske estafette die de komende weken door alle provincies zal trekken en hiermee symbolisch heel Nederland verovert. De aftrap van Run voor Regio bestaat uit een bont gezelschap van CliniClowns en kinderen die 2 reuze rode neuzen de binnenstad van Amersfoort uitrollen.

Kortom, een feestelijke persbijeenkomst met veel unieke foto- en filmmomenten en clownesk spektakel!

Voor vragen kunt u bellen met Femke Bongers, coördinator Pers & Publiciteit, telefoonnummer 033-46 99 053 / 06 29 59 68 34 of (f.bongers@cliniclowns.nl). De route- en parkeerbeschrijving kunt u ook via dit telefoonnummer opvragen.

Wij zien u graag op 8 mei!

Met vriendelijke groeten,
CliniClowns Nederland

Tom Doude van Troostwijk
Directeur

27 apr 01 07:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie