Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themadagen 'iedereen heeft een handicap' in Tilburg

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Studentenbelangenorganisatie SAM organiseert op de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg op 8, 9 & 10 mei 2001 3 themadagen met als thema "Iedereen heeft een handicap". Het doel van deze dagen is voorlichting en informatie te geven, evenals een positieve mentaliteitsverandering te creeren met betrekking tot mensen met een functiebeperking en hun specifieke behoeftes en problemen. Gedurende deze dagen vinden tal van activiteiten plaats, waaronder een workshop gebarentaal , een filosofische lezing en een informatiemiddag. Tevens zullen studenten en personeel van de KUB deze dagen aan den lijve kunnen ondervinden wat het is een functiebeperking te hebben, onder andere door ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie