Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toyota Previa leverbaar met krachtige D4-D dieselmotor

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

8-5-2001

Toyota Previa nu ook leverbaar met krachtige D4-D dieselmotor

De Previa, Toyotas vorig jaar compleet vernieuwde fullsize ruimteauto, is nu behalve met de 2.4 VVTi benzinemotor ook te bestellen met een geavanceerde 2.0-liter D4-D dieselmotor.

De Toyota Previa is er nu ook als diesel. De motor behoort tot Toyotas nieuwe D4-D dieselgeneratie met 4 kleppen per cilinder, common-rail inspuiting, intercooler en een variabele uitlaatgasturbo. Hij blinkt uit door comfortabele, stille loopeigenschappen, uitstekende prestaties en een laag verbruik (ECE gemiddeld 7.2 l/100 km). In de Previa levert de motor een maximum vermogen van 85 kW/116 pk en een koppel van 250 Nm al vanaf 1.800 tpm. Deze verfijnde krachtbron is bovendien speciaal voor de Previa voorzien van o.m. balansassen die de motor nog stiller maken. Een andere fraaie voorziening is de combinatie van een gekoeld EGR uitlaatgas-recirculatieysteem met 2 katalysatoren, voor de laagst mogelijke emissie. Deze nieuwe krachtbron zal de Previa derhalve voor een groot aantal mensen nog interessanter en aantrekkelijker maken. De Previa 2.0 D4-D staat in de prijslijst als 8-persoons Linea Terra-uitvoering vanaf 75.905 / euro 34.444,19 en is ook leverbaar in andere uitvoeringen, o.m. met 5,6 of 7 zitplaatsen.

De huidige Toyota Previa kwam in 2000 op de markt, als opvolger van de eerste Previa-generatie uit 1990. Het model werd in Nederland enige tijd niet gevoerd, maar was in een aantal Europese landen een van de veroorzakers van de snelle groei van de MPV-markt. Met name in Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië werd Toyotas vooruitstrevende MPV met zn laag geplaatste middenmotor erg populair. In ons land scoorde Toyota de laatste jaren met name met de iets compactere Toyota Picnic, die zoals bekend later dit jaar wordt opgevolgd door de Toyota Avensis Verso.
De volledig nieuwe Previa werd wel weer in het Nederlandse leveringsprogramma opgenomen en wordt inmiddels steeds beter zichtbaar in het Nederlandse straatbeeld. Het is opnieuw een ruimteauto die zich nadrukkelijk onderscheidt van het overige fullsize MPV-aanbod. Dat onderscheid bieden ook de andere extra veelzijdige Toyota-modellen, zoals de Yaris Verso en de genoemde Avensis Verso. Samen met de Previa beschikt Toyota dus over drie zeer eigentijdse troeven voor mensen die een extra ruime, veelzijdige en hoogwaardige auto wensen.

Dynamisch karakter
De Previa heeft een zeer karakteristieke, ultramoderne vormgeving en is ruimer, comfortabeler en praktischer dan ooit. Hij is leverbaar in Linea Terra uitvoering, Linea Luna uitvoering en als extra luxueuze Linea Sol, met vijf, zes, zeven of acht zitplaatsen. De wielbasis is met 2.900 mm opmerkelijk lang en maakt het interieur uitzonderlijk ruim. De zitpositie is iets hoger dan in een stationwagon maar plaatst de bestuurder niet boven op de bok en ook door het lage zwaartepunt en zorgvuldig geconstrueerde onderstel is het een uitmuntend rijdende, zelfs wat sportieve auto; een eigenschap waar overigens ook de Toyota Picnic steeds door opviel.

In die sportief getinte rijeigenschappen wordt uiteraard ook een belangrijke rol gespeeld door de kracht en souplesse van de toegepaste motoren, die anders dan bij de vorige Previa-generatie niet meer in het midden maar voor in de auto zijn ingebouwd. Consumenten hebben voortaan dus keus uit de Previa 2.4 VVT-i met viercilinder benzinemotor met elektronisch geregelde variabele kleptiming en een vermogen van 115 kW/156 pk en een maximum koppel van 225 Nm bij 4000 tpm of uit de nieuwe Previa 2.0 D4-D met 85 kW/116 pk en een maximum koppel van 250 Nm bij 1.800-3.000 tpm. De eerste maakt de auto extra snel (0-100 km/u in 10,9 s) en is er met een 5-bak of een viertrapsautomaat, de handgeschakelde D4-D presteert nauwelijks minder; biedt de aangename souplesse van een krachtige turbodiesel en is met een gemiddeld ECE-verbruik van 7,2 liter/100 km extra zuinig. Dat zal voor menigeen nog niet zon eenvoudige keus worden!

Vlot, zuinig, stil, schoon
Bij het op de markt brengen van de Previa 2.0 D4-D heeft Toyota zich er niet gemakkelijk vanaf gemaakt door simpelweg de D4-D-motor uit de Corolla en Avensis in de Previa over te zetten. In die beide modellen heeft Toyotas fraaie common-rail turbodiesel al veel naam gemaakt, vanwege de goede prestaties en het hoge motorische raffinement. Voor de recentelijk gepresenteerde LandCruiser 90 met 3.0 liter D4-D motor geldt hetzelfde. Adel verplicht; de Toyota Previa staat al bekend als een MPV met een indrukwekkende technische verfijning en dus diende de D4-D-motor volledig bij dat karakter aan te sluiten. Daarom werd de krachtbron, voorin geplaatst en via een 5-versnellingsbak de voorwielen aandrijvend, voor toepassing in de Previa 2.0 D4-D nog verder verfijnd, onder meer door toepassing van laag geplaatste balansassen waardoor de motor onder alle omstandigheden extra stil en trillingvrij draait. De D4-D motor maakt, zoals het een eigentijdse diesel betaamt, gebruik van common-rail hoge druk brandstofinjectie, twee bovenliggende nokkenassen, 16-kleppen-techniek, een turbocompressor (uitgerust met variabele turbogeometrie) en een intercooler. Het resultaat is een maximum vermogen van 85 kW/116 pk bij 4.000 tpm en een imposant maximum koppel van 250 Nm dat volledig tussen 1.800 en 3.000 tpm beschikbaar is. Hierin speelt de turbo met variabele geometrie een hoofdrol, die immers met name bij lage toeren voor extra trekkracht zorgt.

Dankzij het hoge koppel en het gemak waarmee dit wordt geleverd pakt de motor vanaf vrijwel ieder toerental moeiteloos op. De acceleratie van 0 tot 100 km/u kan in de Previa D4-D worden voltooid in 13,6 s, maar belangrijker nog is de soepelheid op bijvoorbeeld de snelweg, waar een lichte druk op het gaspedaal meteen tot een vlotte acceleratie leidt. De topsnelheid bedraagt 175 km/u. Het geavanceerde ontwerp van de verbrandingsruimtes, de vier kleppen per cilinder, de gekozen common-rail techniek en de hoge inspuitdrukken zorgen voor een bescheiden verbruik van gemiddeld slechts 7,2 l/100 km. Daarmee behoort de Previa zonder twijfel tot de meest zuinige autos in het fullsize MPV-segment.

Voor Toyota, zoals bekend een autofabrikant met een groen hart, was een minimale emissie echter zeker even belangrijk dan goede prestaties. De D4-D motor biedt qua constructie al een zeer zorgvuldige regeling van de injectie en een volledige verbranding. Op de Previa wordt een verbeterd en gekoeld EGR-(uitlaatgasrecirculatie-) systeem toegepast. De hoeveelheid uitlaatgassen die worden gerecirculeerd, worden uitermate nauwkeurig geregeld door een EGR-ventiel met stappenmotor, die wordt aangestuurd door het motormanagement. De EGR vermindert de Nox-uitstoot met 68%. Voorts worden twee katalysatoren toegepast in plaats van de meer gebruikelijke enkele katalysator. De eerste is direct na de turbo in het uitlaatsysteem opgenomen en kan meteen na het starten al zijn reinigende werking verrichten; de tweede katalysator is onder de vloer van de auto aangebracht. Zo wordt voldaan aan de Step III emissie-eisen. En nog een voorbeeld van de aandacht voor details bij de ontwikkeling van de Previa D4-D: het oliefilter van de motor werd iets verplaatst, zodat het voor onderhoud extra snel en gemakkelijk te verwisselen is. Het zijn ook de kleine dingen die het m doen.

Het resultaat is een opmerkelijk geruisarme, zeer krachtige en aangenaam zuinige motor, die een ideale combinatie met de Previa vormt en die vijf tot acht personen met hun bagage over langere afstanden op de meest comfortabele en veilige wijze vervoert. Een ideale zakenauto, een geweldige auto voor bedrijven die geregeld mensen te transporteren hebben en een sublieme gezinsauto.

Onderstel
Het onderstel van de Previa D4-D is gelijk aan dat van de krachtige 2.4i VVT-i uitvoering en omvat aan de voorzijde McPherson veerpoten met L-vormige draagarmen en een stabilisatorstang en aan de achterzijde een compacte torsie as met schroefveren, lagedruk gasdempers en een licht meestuur-effect voor maximale stabiliteit. De Previa is afhankelijk van de uitvoering uitgerust met stalen 15 velgen met 205/65 R15 banden of met lichtmetalen 16 velgen met 215/60 R16 banden. Het leeggewicht varieert tussen de 1.500 en 1.645 kg; het maximum aanhangergewicht, geremd, bedraagt 1.600 kg.

Flexibel interieur
Het interieur van de 4.750 mm lange en 1.790 mm brede Toyota Previa is ruim van opzet en volledig gericht op comfort, functionaliteit en ergonomie. Zo is het instrumentpaneel iets hoger en meer naar het midden geplaatst, zodat het voor de bestuurder perfect afleesbaar is. De Optitron displays geven een extra helder beeld en zijn gemakkelijker afleesbaar. De inzittenden hebben volop de ruimte én opbergruimte, namelijk maar liefst 18 opbergmogelijkheden en beker- en fleshouders voor alle passagiers.
Uniek en in de praktijk zeer gemakkelijk is de flexibele zitplaatsindeling van de Previa, met naar keuze vijf, zes of zeven afzonderlijke stoelen of met 8 zitplaatsen dankzij een bank op de 2e en 3e zitrij. Bij de uitvoeringen met 6 of 7 zitplaatsen laten de stoelen op de achterste zitrijen zich eenvoudig opklappen, omklappen of verwijderen. Hierdoor ontstaat een enorme laadruimte.

De bank van de 2e zitrij bij de uitvoering met 8 zitplaatsen is in ongelijke delen neerklapbaar, terwijl de achterste bank naar voren gekanteld kan worden voor extra bagageruimte. Voor welke zitopstelling ook wordt gekozen, de Previa biedt onder alle omstandigheden voortreffelijke beladingmogelijkheden. En met alleen de voorstoelen in gebruik, bedraagt de lengte van de laadruimte zelfs 2.465 mm.

Karakteristiek en veilig
Het karakteristieke vloeiende One Wave design van de Previa is zowel opvallend als praktisch. De twee schuifdeuren bieden een royale instap en zijn toch slim aan het zicht onttrokken, dankzij de in de achterste zijruit weggewerkte middenrail. De carrosseriestructuur is zo ontworpen dat deze alle inzittenden een optimale bescherming tegen aanrijdingen biedt. Toyota behoort, zoals bekend, tot de fabrikanten van autos die bij de NCAP-tests altijd topresultaten bereiken. Voorzieningen als ABS met EBD (beide standaard op alle modellen) dragen eveneens bij aan de veiligheid. Voorts is iedere Previa uitgerust met airbags voor de bestuurder en de voorpassagier, terwijl de veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van gordelspanners en spankrachtbegrenzers. Het rempedaal is zo ontworpen, dat het bij een ongeval van de bestuurder wordt weggetrokken, en zodra een airbag wordt geactiveerd, wordt de brandstofpomp uitgeschakeld.

Uitrusting van hoog niveau
Toyota levert de Previa met een royale standaarduitrusting. Behalve over de genoemde veiligheids-voorzieningen beschikt iedere Previa over o.a. centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten voor en achter, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, armsteunen voor, audiovoorbereiding met 6 speakers en een rolhoes voor de bagageruimte.

De nieuwe Toyota Previa 2.0 D4-D is als gememoreerd leverbaar in Linea Terra-uitvoering met 8 zitplaatsen voor 75.905 / euro 34.444,19. De Linea Luna met vijf zitplaatsen staat voor 78.995 / euro 35.846,37 in de prijslijst en de extra luxueuze Linea Sol-uitvoering met zes zitplaatsen en supercomfortabele luxe captain chairs staat voor 86.135 / euro 38.632,58 in de lijst met consumentenadviesprijzen. Als geheugensteun, de prijs van de Previa met 2.4 VVT-i benzinemotor begint bij 68.905 / euro 31.267,73.

Marktontwikkeling
Zoals bekend heeft de Europese MPV-markt de laatste jaren een ontzagwekkende groei te zien gegeven. Werden er tien jaar geleden in heel Europa slechts 80.000 MPVs verkocht, op dit moment zijn het er jaarlijks al zon 825.000 en dat aantal neemt nog snel toe. Het segment van grote en middelgrote MPVs noteert daarvan zon 420.000 autos. In dit segment is Toyota vertegenwoordigd met de Previa en met de Picnic.

De kopers in dit segment zijn veelal gezinnen met een actieve levensstijl. Toyota verwacht met het nieuwe Previa-programma, inclusief de in veel landen zeer gevraagde dieseluitvoering, en straks met de nieuwe Avensis Verso die eveneens met VVT-i motor en met D4-D-motor leverbaar wordt, een aanzienlijk hoger marktpercentage te kunnen gaan behalen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...

HamiltonRoche en Cashforce samen sterk in cash flow management
HamiltonRoche en Cashforce kondigen een samenwerking aan op het gebied van cash flow management voor middelgrote en grote bedrijven. Voor...

GSMA: Nederlandse wet voor netneutraliteit botst met EU-verordening
GSMA: Nederlandse wet voor netneutraliteit botst met EU-verordening BRUSSEL -(BUSINESS WIRE)- De GSMA maakt zich ernstige zorgen om de herziene...