Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dimension Data versterkt salesteam met vier medewerkers

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Dimension Data versterkt salesteam met vier nieuwe medewerkers

Barneveld, 8 mei 2001 - Wegens uitbreiding van haar netwerkactiviteiten heeft Dimension Data onlangs vier nieuwe salesmedewerkers in dienst genomen. Rob de Vries (53) en Hans Oudshoorn (49) gaan als Account Manager de toch al sterke positie van Dimension Data in respectievelijk de onderwijs- en de overheidssector verstevigen. Hans van Aalst (32) begeeft zich als Senior Account Manager in de wereld van banken en financiële instellingen en is daar verantwoordelijk voor Business Development. Ron van Riet (28) ten slotte is naar Barneveld gehaald als Pre-sales Engineer en vertaalt als zodanig de wensen en eisen van klanten naar een technische oplossing.

In eerdere functies hield De Vries zich veelal bezig met het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, eerst bij ING als organisatie-adviseur en recenter als Business Analyst bij Scope Marketing Technology dat onder andere CRM-software aanbiedt. Oudshoorn begeeft zich in zijn nieuwe functie op bekend terrein. Bij zowel Olivetti als Triple P, zijn laatste werkgevers, stond hij op de loonlijst als Account Manager Overheid. Bij Triple P had hij bovendien klanten in de Gezondheidszorg en nam hij de coaching van een aantal Junior Account Managers voor zijn rekening.

Van Aalst was bij zijn vorige werkgever SIA Benelux eveneens werkzaam als Senior Account Manager in de Public Key Infrastructure-markt met New Business als speciale focus. Daarvoor was Van Aalst bij het hoofdstedelijke Sterling Commerce al Major Account Manager in de Advanced File Transfer-markt. Van Riet ten slotte belandde na een studie electrotechniek en een opleiding tele-informatica bij KPN Research en hield zich daar bezig met ATM- en IP-netwerken. Bij Signaal Communications in Huizen werkte hij vervolgens mee aan de ontwikkeling van het op ATM en IP gebaseerde communicatiesysteem Smartnet. In april jongstleden maakte Van Riet de overstap naar Dimension Data om 'meer toepassings- en gebruikersgericht te kunnen netwerken'.

Dimension Data Nederland
Dimension Data Nederland BV in Barneveld is één van de grootste gespecialiseerde, onafhankelijke netwerkintegratie-bedrijven in Nederland. De organisatie kenmerkt zich door haar snelheid, korte lijnen en flexibiliteit die voortvloeien uit de professionele ISO 9001 gecertificeerde bedrijfsvoering. Naast een eigen serviceorganisatie met 7x24 uur ondersteuning, eigen onderdelenvoorraad, helpdesk op expertniveau en eigen staging-faciliteiten zijn de volgende specialisatiegebieden ingevuld: netwerkmigraties, security-oplossingen, netwerkmanagement, SNA/IP-

koppelingen en netwerktrainingen. Naast diepgaande en in de praktijk aangetoonde kennis en ervaring op het gebied van backbone-infrastructuren, heeft Dimension Data een uitgebreid partnership met leidende fabrikanten zoals Cisco Systems, Nortel Networks, RSA Security en HP.

Internationaal
Dimension Data Holdings N.V. is toonaangevend en wereldwijd opererend leverancier van netwerkdiensten en i-Commerce oplossingen en richt zich met haar dienstverlening primair op het realiseren van een effectieve communicatie en bedrijfsvoering van organisaties die actief zijn op internet, zoals service providers o.g.v. telecommunicatie en 'new economy'-bedrijven. Dimension Data is genoteerd aan de beurs van Londen, waar het deel uitmaakt van de FTSE 100-index, en is actief in meer dan dertig landen verdeeld over zes continenten. De afgelopen drie jaar nam de omzet met 73% toe en steeg de winst per aandeel met 36%.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.didata.com.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie