Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EVO-themamiddag over nieuwe douanewetgeving

Datum nieuwsfeit: 08-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

EVO-themamiddag over de nieuwe douanewetgeving

EVO organiseert een themamiddag over de nieuwe douanewetgeving in het douanevervoer op 8 mei te Venlo, 9 mei te Bunnik, 29 mei te Rotterdam en 7 juni te Hoogeveen

Per 1 juli geldt een nieuwe douanewetgeving in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze nieuwe wetgeving heeft grote gevolgen voor het Nederlandse bedrijfsleven, verladers en vervoerders.

Tijdens de themamiddag 'Nieuwe douanewetgeving' besteedt EVO aandacht aan aspecten als de inhoud van de nieuwe wetgeving, de logistieke en juridische gevolgen als bedrijven niet aan de nieuwe normen voldoen en de nieuwe mogelijkheden die de wetgeving biedt.

Geïnteresseerden kunnen zich via e-mail aanmelden voor deze themamiddag bij EVO, Astrid van Westenbruggen, of telefonisch 079 346 7346.
De deelnamekosten bedragen 325 gulden (exclusief BTW) per deelnemer voor EVO-leden en 475 gulden (exclusief BTW) per deelnemer voor niet-leden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie