Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent multiculturele supermarkt

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent multiculturele supermarkt

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent samen met de Consul Generaal van Turkije in Rotterdam, mw. S. Alpman, woensdag 9 mei om 13.00 uur de multiculturele supermarkt 'Elele' aan de Gerrit Jan Mulderstraat 20b. De supermarkt, met 20 medewerkers van verschillende nationaliteiten, verkoopt een grote diversiteit aan Nederlandse en buitenlandse producten. In de winkelpassage van Elele Supermarkt zijn ook een kapper, een cadeauwinkel, een boetiek, een cafetaria, een sigarenwinkel en een broodjeszaak gevestigd. De opening wordt omlijst met volksdansen en muziek. De supermarkt is een initiatief van Elele Handels B.V., die een multiculturele supermarktketen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie