Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe subsidieregeling voor duurzame energie

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Eén nieuwe subsidieregeling voor duurzame energie

De verschillende BSE-regelingen (Besluit Subsidie Regeling) zijn samengevoegd en vernieuwd tot één algemene subsidieregeling voor duurzame energie. Dit heeft het ministerie van Economische Zaken bekend gemaakt. Deze nieuwe regeling moet bijdragen aan het realiseren van de Nederlandse doelstelling van 10% duurzame energie in het jaar 2020.

Alle vormen van duurzame energie, zoals zon, wind, biomassa en aardwarmte, vallen nu onder één regeling. Uitgangspunt hierbij is een snelle afhandeling van de subsidieaanvragen.

Verschillende projecten (onderzoeks- en kennisoverdrachtsprojecten, haalbaarheidsstudies) kunnen in aanmerking komen voor subsidie als zij bijdragen aan: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie