Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UPC opent Center aan Koningstraat Arnhem

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: UPC N.V.
Zoek soortgelijke berichten
UPC N.V.

VERNIEUWD UPC CENTER AAN KONINGSTRAAT OPEN

Schiphol-Rijk, 7 mei 2001

Op woensdag 9 mei zal UPC Nederland haar vernieuwde Center officieel heropenen. Na een tijd geopend te zijn geweest met een algemene inrichting, heeft UPC het interieur totaal vernieuwd waardoor het publiek nog beter zijn weg zal weten te vinden naar de producten van UPC. Het Center is centraal gevestigd aan de Koningstraat 73 in Arnhem. Iedereen kan er terecht voor informatie over de diensten van UPC Nederland en voor het afsluiten van abonnementen.

In het nette, ingerichte Center kan het publiek kennismaken met de nieuwe diensten van UPC: internet, telefonie, PlusTV en Moviehouse. Iedereen kan er de producten van UPC uitproberen. Er staan computers waarmee klanten over het Wereld Wijde Web kunnen surfen, televisies met de pluspakket- en Moviehouse-kanalen en natuurlijk zijn er telefoonaansluitingen via de kabel. Het Center is eveneens ingericht voor UPC Digital, waarmee de mogelijkheden van de kabel in de toekomst gedemonstreerd kunnen worden.

Klanten kunnen met al hun vragen over UPC Nederland terecht bij het deskundige personeel. Bovendien kunnen er abonnementen worden afgesloten en bijvoorbeeld installatie-afspraken worden gemaakt. UPC verwacht dat zij door het directe contact met de klant in dit nieuwe Center goed zal kunnen inspelen op de wensen van het publiek. Op die manier profiteren zowel de klant als UPC Nederland van dit nieuwe Center.

UPC Center, Koningstraat 73, Arnhem

Openingstijden
Maandag: van 11.00 tot 18.00 uur
Overige werkdagen: van 9.30 tot 18.00 uur
Koopavond donderdag: van 18.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur.
.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie