Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Webfit.nl nieuwe wesite over sport & gezondheid

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HEALTHY BUSINESS

Afvallen via het internet!

Gratis afvallen via het internet!

Webfit.nl is een internetsite over sport & gezondheid. Vanaf vandaag kunt u hier gratis alle informatie over echt afvallen vinden.

Wat is de waarheid over afvallen? Honderden zogenaamde specialisten smijten met wetenschappelijke onderzoeken en wondermiddelen. Vijf minuten in de kiosk levert minimaal 100 pagina's advertenties op voor het grootste probleem van de westerse maatschappij; overgewicht! Vreemd genoeg blijft het aantal mensen met overgewicht opzienbarend stijgen. Hoewel de oplossingen voor het oprapen liggen schijnen wij er niet in te slagen ons gewicht op het gewenste niveau te krijgen en te houden. In de tussentijd flitsen de apparaten, preparaten, maaltijdvervangers en afslankrepen me om de oren. Waarom werkt het niet bij mij? De juiste vraag luid, 'waarom werkt het niet'!

Vitaal Afvallen is een thuisstudie programma van het Quality of Life Instituut. Het programma kent 4 onderdelen per aflevering van 12 delen. De makers van het programma hebben een fundament gecreëerd. Niet alleen zal uw gewicht in vetpercentage afnemen, uw gezondheid zal toenemen en op structurele wijze blijven verbeteren. De 4 elementen binnen elk deel zijn; Kennis! Hoe! Het project! Motivatie en tips!

Vandaag het 1e deel over echt afvallen en iedere twee weken een volgend deel. Ook nieuw zijn de calculators, bereken nu wat uw hartslag trainingszone is en geef u op voor de gratis nieuwsbrief. Afvallen op internet is een samenwerking van webfit.nl en het Quality of Life Instituut. Meer informatie over het Quality of Life Instituut, sport, voeding en gezondheid en afvallen kunt u vinden op www.webfit.nl


////

Voor aanvullende informatie:

contactpersoon: Sander Jonckbloedt

www.webfit.nl
(Info@webfit.nl)

023-5258986
postbus 2060
2002 CB Haarlem

P.S. Bent u geïnteresseerd in de artikelen en tips op de site van webfit.nl? Het is mogelijk om deze te gebruiken voor uw blad, krant of site. Neem voor deze optie contact op met Sander Jonckbloedt.


09 mei 01 00:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie