Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 9-05-2001 3e Persbericht van woensdag 9 mei 2001

Berichten uit de regio

Waalre: Inbraak in een woning
Vanmorgen tussen 09.00 uur en 12.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Michiel de Ruyterstraat. Men kwam de woning binnen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn een televisie, videorecorder en enkele sieraden weggenomen.

Eindhoven: Beroving
Een 30-jarige inwoner van Eindhoven is woensdagmiddag omstreeks 15.20 uur op een parkeerplaats van het winkelcentrum Woensel, onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, beroofd van zijn portemonnaie met 5750 gulden. De dader een negroïde man, 1,75 cm groot, breed krachtig postuur, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, gekleed in en witte trui en een zwarte jas liep vervolgens in gezelschap van nog drie mannen weg met medeneming van de portemonnaie. Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden.

Son: Snelheidscontrole
Vanmiddag van 15.30 uur tot 16.40 uur is er in de Sonniuswijk, na klachten uit de buurt, een snelheidscontrole gehouden. Van de 59 gecontroleerde voertuigen reden er 8 sneller dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie