Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Metasolv benoemt Jean-Claude Vrignaud tot algemeen directeur

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

METASOLV SOFTWARE

Metasolv benoemt Jean-Claude Vrignaud tot algemeen directeur

Metasolv Software benoemt Jean-Claude Vrignaud tot algemeen directeur die leiding gaat geven aan de uitbreidingsinspanningen in Europa

:: Vrignauds ervaring in communicatie en mondiale bedrijfsleven versnelt mondiale expansie van MetaSolv

Plano, Texas, 7 mei - MetaSolv Software, Inc., de toonaangevende leverancier van oplossingen voor ordermanagement en serviceverlening voor volgende generatie communicatieaanbieders, maakt bekend dat vanaf vandaag Jean-Claude Vrignaud benoemd is tot algemeen directeur van de afdelingen Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Vrignaud zal met zijn enorme ervaring in het opzetten en leiding geven aan bedrijfsactiviteiten voor grote Europese ondernemingen de voortdurende inspanningen van MetaSolv stimuleren om haar toonaangevende managementoplossing voor communicatiediensten aan te bieden aan ondernemingen en communicatieaanbieders in Europa.

Vrignaud wordt gestationeerd in de onlangs opgerichte dochteronderneming in Frankrijk, MetaSolv SAS, gevestigd in Sophia-Antipolis, een van de grootste technologiecentra in Europa.

'Jean-Claude heeft bewezen dat hij in staat is multinationale ondernemingen op te richten en te ontwikkelen die wereldwijd opereren. Hij past perfect bij onze ambitieuze, mondiale groeistrategie. Hij neemt de juiste combinatie van ervaring in de communicatie-industrie en ondernemerschap mee naar MetaSolv,' zei Curtis Holmes, directeur en bestuursvoorzitter van MetaSolv. 'We blijven ons richten op onze expansiedoelen in Europa, en we rekenen daarbij op Jean-Claude's grondige kennis van de Europese ondernemerswereld om er zeker van te zijn dat we onze doelen zullen bereiken.'

Vrignauds achtergrond bestaat o.a. uit de oprichting en besturen van Acoma/Opteway, dat een software platform ontwikkelt voor en aanbiedt aan interactieve draadloze gebiedsafhankelijke diensten. Hij heeft ook ervaring opgedaan in strategie en planning voor afdeling multimediaproducten en dienstverlening van AT&T in Europa. Daarvoor was hij algemeen directeur van de Europese activiteiten van Rockwell International/Rockwell Communications Systems, en onder zijn leiding werd het bedrijf marktleider in Europa. Als adjunct-directeur internationale bedrijfsontwikkeling van Logitech, Inc., zette Vrignaud een internationaal distributienetwerk op. Bij Zilog, een dochteronderneming van Exxon, gaf hij leiding aan nationale verkoop en marketing voor Europa, Azië en Japan.

'Dit is een spannende tijd voor de communicatie-industrie in Europa met veel uitdagingen. Door de stijgende concurrentie en opkomende volgende generatie technologieën hebben aanbieders en ondernemingen bewezen oplossingen nodig om te kunnen concurreren in een snel veranderende omgeving,' aldus Jean-Claude Vrignaud, algemeen directeur van EMEA, MetaSolv. 'MetaSolv is een toonaangevende, innovatieve onderneming met een open, flexibele oplossing die inspeelt op de uitdagingen op de Europese marktplaats. Ik zie ernaar uit om samen te werken met het team van MetaSolv om samen de aanwezigheid van het bedrijf te versterken en het succes in heel Europa uit te bouwen.'

Als algemeen directeur is Vrignaud verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsactiviteiten van MetaSolv in Europa, waaronder verkoop en marketing, professional services en ondersteuning voor klanten.

Vrignaud heeft gestudeerd aan het Institut de Controle de Gestion en het Institut Superieur d'Electronique du Nord. Hij heeft ook meegedaan aan het voortgezette managementprogramma voor leidinggevenden aan INSEAD, een van s' werelds vooraanstaande internationale business schools.

Over MetaSolv

MetaSolv, Inc. (Nasdaq: MSLV), met hoofdkantoor in Plano, Texas, werd opgericht in 1992. MetaSolv is via haar volledige dochteronderneming, MetaSolv Software, Inc., een toonaangevend leverancier van oplossingen voor klantenservice, order management en serviceverlening voor volgende generatie communicatieaanbieders. De MetaSolv Solution(TM) integreert de activiteiten van een communicatieaanbieder van netwerkplanning en engineering tot exploitatie en klantenservice. Met behulp van de MetaSolv Solution kunnen communicatieaanbieders snel en efficiënt op de markt reageren, hun serviceverlening optimaliseren en betere zakelijke relaties opbouwen met hun klanten. MetaSolv heeft regionale kantoren in Atlanta, Chicago, Denver, McLean, VA, Londen en Nice, Frankrijk. De website van MetaSolv is www.metasolv.com. Of neem rechtstreeks contact op met MetaSolv via +1 (800) 747-0791.

MetaSolv is een geregistreerd handelsmerk. Het logo van MetaSolv en MetaSolv Solution zijn handelsmerken van MetaSolv Software, Inc. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte uitspraken die gebaseerd zijn op huidige verwachtingen en behelzen een aantal risico's en onzekerheden. Werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van MetaSolvs huidige verwachtingen. MetaSolv aanvaardt geen verplichting om dergelijke op de toekomst gerichte uitspraken te actualiseren. Onder de 'safe harbour' bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waarschuwt MetaSolv u ervoor dat deze uitspraken beïnvloed kunnen worden door de belangrijke factoren die o.a worden beschreven in documenten en rapporten die van tijd tot tijd zijn ingediend door MetaSolv bij de Securities and Exchange Commission, waaronder het jaarverslag van de onderneming op formulier 10-K voor 2000, alsmede door andere factoren.

Contactpersoon: Ed Bryson van MetaSolv Software, Inc., +1 972-543-5117, of (ebryson@metasolv.com)

Company News On-Call: www.prnewswire.com/comp/125753.html of fax, +1800 758 5804, ext. 125753

Website: www.metasolv.com

(MSLV)


09 mei 01 09:26

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie