Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie ontwikkelingsvisie Haagse landgoederen

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-05-08: Presentatie ontwikkelingsvisie Marlot en Reigersbergen

Woensdag 9 mei bespreekt de dienst Stadsbeheer de concept ontwikkelingsvisie voor de landgoederen Marlot en Reigersbergen. Deze ontwikkelingsvisie gaat gelden voor de periode 2001 - 2010 en is het resultaat van het interactieve planproces dat het afgelopen half jaar is gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt de visie besproken met de aanwezigen en zonodig bijgesteld. Aanvang is 20.00 uur in Wijk- en Dienstencentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 55.

Interactieve planproces

Het interactieve planproces is 23 november 2000 van start gegaan. Tijdens deze bijeenkomst is onder meer aangegeven binnen welke randvoorwaarden de discussie plaats moest vinden. De cultuurhistorische en landschappelijke waarden van Marlot en Reigersbergen moesten worden versterkt en de natuurwaarde verhoogd. In 3 vervolgbijeenkomsten hebben de deelnemers wensen en ideeën ingebracht en gediscussieerd over de wijze waarop de beide landgoederen zich de komende 10 jaar moeten ontwikkelen. De concept ontwikkelingsvisie is de uitkomst van deze discussie. Uiteindelijk besluit de gemeenteraad over de ontwikkelingsvisie.

Aan het interactieve planproces hebben ruim 100 mensen deelgenomen. Dit waren gebruikers van de beide landgoederen, maar ook vertegenwoordigers van diverse bewoners- en belangenverenigingen.

last update: 8 mei 2001 ;pag.: 6980; auteur: 77 8 mei 2001 - pag. 6980 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie