Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Lisse: Wet Milieubeheer

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

WET MILIEUBEHEER

Kennisgeving
Bodemkwaliteitskaart en bodembeheerplan Gemeente Lisse De gemeenteraad heeft in de vergadering van 6 februari 2001 de bodem-kwaliteitskaart en het bodembeheerplan voor de gemeente vastgesteld.

In de bodemkwaliteitskaart is Lisse ingedeeld in een aantal zones met een vergelijkbare algemene bodemkwaliteit (van schoon tot ernstig verontreinigd). Op basis van de bodemkwaliteitskaart kan de gemeente invulling geven aan verschillende aspecten van actief bodembeheer. De belangrijkste hiervan is hergebruik van licht verontreinigde grond in het kader van de "Vrijstellingsregeling Grondverzet". De wijze waarop hieraan invulling is gegeven is vastgelegd in het bodembeheerplan. Belangrijkste uitgangspunt hierbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie