Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 9-05-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Snelheidscontrole Gelderseweg
ZEEWOLDE De politie heeft dinsdagmorgen op de Gelderseweg met behulp van de lasergun een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal werden 46 bekeuringen uitgeschreven. Twee automobilisten reden harder dan 80 km/u (max. 50 km/u toegestaan). Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.

Aanhouding na lokaalvredebreuk
ALMERE Dinsdagmiddag is bij een bank aan de Grote markt een 42-jarige vrouw uit Almere aangehouden. De vrouw had onenigheid met een medewerker van de bank en maakte zich vervolgens schuldig aan lokaalvredebreuk. Politieagenten verzochten haar het pand te verlaten waarop zij begon te schreeuwen, zich verzette bij aanhouding en een kleine worsteling ontstond. Uiteindelijk is zij geboeid overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Scooter uit bocht
ALMERE Een 18-jarige bromfietser uit Almere is dinsdagavond op het Natalie Woodpad uit de bocht gevlogen. Hij verklaarde dat hij in de bocht zijn scooter niet meer in bedwang kon houden omdat er zand op het pad lag. De jongen bleek niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Zijn 19-jarige passagier, ook uit Almere, is voor nader onderzoek overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Auto tegen gevel
ALMERE Een 19-jarige automobilist is dinsdagavond op de Jan Steenstraat met zijn auto tegen een gevel aan gereden. De woning liep hierbij aanzienlijke schade op. De bestuurder bleef ongedeerd. De auto is afgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie