Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

STE pakt misleiding bij aandelenleaseproducten aan

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Toezicht Effectenverkeer


STE PAKT MISLEIDENDE RECLAME-UITINGEN BIJ AANDELENLEASEPRODUCTEN AAN

De Stichting Toezicht Effectenverkeer(STE)gaat hard optreden tegen misleidende reclame-uitingen door aanbieders van aandelenleaseproducten. De STE heeft bij de presentatie van haar jaarverslag reeds laten weten hoge prioriteit te geven aan het toezicht op reclame-uitingen(1). De toezichthouder laat nu weten dat reclame-uitingen over aandelenleaseproducten het komende half jaar intensief onder de loep genomen worden.
De STE constateert dat aanbieders van aandelenleaseproducten door de aard van deze producten soms onvoldoende invulling geven aan de zorgplicht die zij als financiële instelling dienen te vervullen(2). Aandelenleaseproducten zijn samengestelde producten waarbij aandelen gefinancierd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie