Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Antwoorden GSM-prijsvraag
De actie van ons korps om gestolen GSM-toestellen te bombarderen, is een groot succes geworden. Ook op de prijsvraag werd goed gereageerd. Honderden mensen deden mee, zowel via deze website als via hun mobiele telefoon. De juiste antwoorden zijn:


1. Om de hoeveel minuten verschijnt een SMS op een gestolen GSM? Antwoord b: 3 minuten


2. Hoe is het IMEI-nummer te vinden?
Antwoord c: door *#06*

Prijswinnaars krijgen bericht. Binnenkort leest u er meer over op deze website.Voetganger dood na aanrijding
9-5-2001. Een 92-jarige voetganger is gisteren in het ziekenhuis overleden na een aanrijding met een tram op de Admiraal de Ruyterweg. De man wilde oversteken en stapte van de halte de trambaan op. Vermoedelijk zag hij de aankomende tram over het hoofd. De tramchauffeur kon niet meer remmen een de fatale aanrijding was het gevolg. Personeel van de traumaheli verleende de eerste medische hulp, maar dat mocht niet meer baten.


Explosie op plezierjacht
9-5-2001. Een explosie gevolgd door brand heeft vannacht aan de Bilderdijkkade een plezierjacht in de as gelegd. Op het moment van de explosie waren er twee mannen in de boot aanwezig. Zij liepen brandwonden op aan armen en gezicht. Beide slachtoffers (45 en 41 jaar) zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Brandweerlieden blusten het vuur. De explosie deed zich voor nadat de slachtoffers een nieuwe gasfles voor de kachel hadden geïnstalleerd.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie