Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 9-05-2001 Persberichten district Sittard (H.P. 15.17 uur) Woensdag 09 mei 2001

Sittard, inbraak in basisschool:
In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een inbraak in een basisschool plaatsgevonden gevestigd aan de Geldersestraat in Sittard. Vanmorgen trof het personeel de dubbele toegangsdeur van het schoolgebouw opengebroken aan. Ook een deur naar de directiekamer bleek geforceerd te zijn. Op het eerste oog bleek er een laptop ontvreemd te zijn. Namens de schooldirectie is van de inbraak aangifte gedaan.

Sittard, bedrijfsinbraken:
In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in een bedrijf gevestigd aan de Heirstraat in Urmond een inbraak plaatsgevonden. De inbrekers wisten na het forceren van een slot een vanaf het bedrijfsterrein geparkeerde vrachtauto met een daarop geplaatste minigraver te ontvreemden. De eigenaar heeft inmiddels van de diefstal bij de politie aangifte gedaan.

In dezelfde nacht werd een inbraak geleegde in een op de Putstraat te Sittard geparkeerde bestelbus. Nadat de inbreker een ruit van de auto had ingeslagen kon hij in de auto geraken. Uit de laadruimte werden een accuboormachine ontvreemd alsmede een fotoapparaat. De eigenaar van de ontvreemde spullen heeft van de inbraak aangifte gedaan.

Twee mislukte inbraken deden zich vannacht voor in de Misbroekstraat in Sittard. Met een breekvoorwerp werd een poging gedaan de toegangsdeuren van een groot winkelbedrijf te forceren. Om onbekende redenen lukte dit niet. Personeel van het winkelbedrijf trof vanmorgen de beschadigde toegangsdeuren aan en meldde dit aan de politie. Dezelfde nacht werd in een modezaak aan dezelfde straat een poging gedaan om in te breken. Ook hier werd met een breekvoorwerp een poging gedaan om de toegangsdeuren te forceren maar ook hier lukte dit niet. Uit de aangetroffen sporen kan worden opgemaakt dat beide pogingen gedaan zijn door dezelfde inbreker(s).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie