Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 9-05-2001 Persbericht district Den Bosch

MAALTIJDBEZORGER BEROOFD (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is een 24-jarige maaltijdbezorger op de Graafseweg in s-Hertogenbosch voor de tweede maal beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer is door twee jongens op een scooter tot stoppen gedwongen. De twee bedreigden hem verbaal en dwongen hem zo zijn portemonnee met een onbekend geldbedrag af te geven. Het tweetal ging er vervolgens van-door. Het slachtoffer werd eerder op 30 april jl. al beroofd op de Silenenstraat in zijn woon-plaats. Toen maakten drie jongeren hem onder bedreiging van een mes geld afhandig. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.

ENGELSMAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is op het Stationsplein een 24-jarige Engelsman aangehouden voor mishandeling van een 37-jarige medewerkster bij een horecagelegenheid aan de Bosch-veldweg in s-Hertogenbosch. De man die behoorlijk aan Bacchus had geofferd, probeerde bij het verlaten van de zaak een parasol mee te nemen. Toen de medewerkster hem daar op wees, schopte de verdachte haar een paar maal. De vrouw hield aan het voorval een pijnlijk been over. De verdachte kon korte tijd later aan de hand van het signalement worden aange-houden.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Woensdagmorgen is op de provinciale weg N266 terhoogte van de afrit Veghel vanaf de A2 in s-Hertogenbosch een 43-jarige motorrijder uit Heeswijk Dinther gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. De 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Boxtel verleende komende vanaf de afrit geen voorrang aan het slachtoffer die op de N266 reed. De motorrij-der is met heup-en buikverwondingen per ambulance overgebracht naar GZG.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING ZUS (Vlijmen)

Woensdagmorgen is een 22-jarige man in zijn ouderlijk huis aan de Kavreinsestraat in Vlij-men aangehouden voor bedreiging van zijn zus. Hij bedreigde zijn 17-jarige zus en haar paar maanden oude dochtertje verbaal met de dood en gedroeg zich agressief. De aanleiding van de bedreiging was een meningsverschil over een financiële kwestie tussen het tweetal. De man is vanmorgen aangehouden en is inverzekeringgesteld. De vrouw is met haar kind tijde-lijk elders ondergebracht.

DIEFSTAL COMPUTERAPPARATUUR (Vlijmen)

Dinsdagavond is ingebroken in een kantoorpand aan de Wolput in Vlijmen. Uit het pand is een onbekende hoeveelheid computerapparatuur ontvreemd.

DOORRIJDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Woensdagmorgen is een onbekende bromfietser op de kruising Bruistensingel / Hervense-baan in s-Hertogenbosch doorgereden na aanrijding. Een 20-jarige Boxtelse reed met haar auto over de Bruistensingel en wilde rechtsaf de Hervensebaan oprijden. Op het moment dat zij rechtsaf sloeg, reed een bromfietser die in strijd met de regels op het fietspad reed, door het rode verkeerslicht tegen de auto van de vrouw. Hij kwam ten val, krabbelde op en reed weg. De auto van het slachtoffer liep schade op. De politie is op zoek naar getuigen.

VERDACHTE POGING VERKRACHTING AANGEHOUDEN (Nieuwkuijk)

Dinsdagavond is een 17-jarige inwoner uit Vlijmen in zijn ouderlijke woning aangehouden voor poging tot verkrachting en aanranding van een 12-jarige Vlijmense in Nieuwkuijk. Het slachtoffer stapte gisterenavond bij een jongerenopvangplek in Vlijmen bij de jongen achterop de brommer om een stukje te gaan rijden. Op de Badweg in Nieuwkuijk stopte de verdachte, betastte het meisje onzedelijk en probeerde haar te verkrachten. De Vlijmenaar dwong het slachtoffer weer op de bromfiets plaats te nemen en bracht haar terug naar de jongerenopvangplek. De politie hield de verdachte korte tijd later aan. Hij is inverzekering-gesteld.

AANGIFTE VAN DISCRIMINATIE EN BEDREIGING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag heeft een 55-jarige Bosschenaar aangifte gedaan van discriminerende uitla-tingen met betrekking tot zijn seksuele geaardheid en bedreiging. Het slachtoffer wordt in zijn woonomgeving in de wijk Muntel sinds augustus vorig jaar met regelmaat uitgescholden en verbaal bedreigd door een groepje circa 16-jarige allochtone jongeren. De man liet zich bij zijn aangifte vergezellen door een medewerkster van het anti-discriminatiebureau BAS-TAuit s-Hertogenbosch. De politie onderzoekt de zaak.

BEKENDE POLITIE OP HETERDAAD BETRAPT (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag betrapten fietsende agenten op de Minderbroederstraat in s-Hertogenbosch een 37-jarige inwoner op heterdaad voor een kort daarvoor gepleegde kledingdiefstal bij een kledingwinkel aan de Hooge Steenweg. De agenten zagen een paar witte mouwen aan de onderzijde van de jas van de verdachte uitkomen. Bij nader onderzoek bleek hij twee gesto-len shirts compleet met hangertjes en prijskaartjes onder zijn jas te hebben. De man, een `bekende van de politie is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

ROSMALENAAR AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is een 44-jarige Rosmalenaar betrapt op diefstal bij een bouwmarkt aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch. De man wordt ervan verdacht een zogenaamde inlaatcom-binatie te hebben weggenomen. Hij kreeg een geldboete van Fl. 240,=.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is vanaf de Aartshertogenlaan in s-Hertogenbosch een blauwe Renault Twingo ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie