Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 9-05-2001
Persbericht district Maasland

INBRAAK BEDRIJF

In een juwelierszaak aan het Walplein in Oss is vannacht ingebroken. Het rolluik was aan de voorzijde geforceerd. Uit de zaak zijn veel sieraden ontvreemd, de waarde en hoeveelheid zijn nog onbekend.

Van een cafe aan het Laar te Nistelrode is vannacht een ruit ingegooid. Vervol-gens is men binnen geweest en nam de inhoud van de spaarkas (ongeveer 1250 gulden) mee.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht heeft de politie op de Rijksweg bij Geffen een 51-jarige Ossenaar be-trapt op rijden onder invloed. Een ambulance zag de auto over de weg slingeren, en deze waarschuwde de politie. Na aanvankelijk een stopteken genegeerd te hebben, werd de man langzaam remmend tot stoppen gedwongen. Bij de blaastest bleek de man veel te veel gedronken te hebben. Hij moest mee naar het bureau, kreeg een rijverbod van 14 (!) uur opgelegd en zijn rijbewijs werd ingenomen.

VECHTPARTIJ

Dinsdagavond omstreeks 18.00 was er een vechtpartij tussen twee mensen in de tuin van een woning aan de Colijnstraat in Oss. Het ging om een geschil in de familiesfeer, waarbij een 34-jarige man met een scherp voorwerp de 34-jarige bewoner een snee toebracht en bedreigingen uitte. De ter plaatse gekomen poli-tie kon de man aanhouden. Deze werd in verzekering gesteld. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

AUTO GESTOLEN

Vanaf het parkeerterrein van een motel aan de Rijksweg in Nuland is vannacht een Mercedes 500 SL met het Duitse kenteken NGGR-89 gestolen.

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagnamiddag is een 11-jarig meisje uit Heesch op de Wijststraat in Heesch op haar fiets door een auto aangereden. Het kind is met een gebroken been naar het ziekenhuis in Oss overgebracht. De automobilist had bij het linksafslaan het achteropkomende meisje niet gezien.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Van Anrooijstraat in Oss is vannacht ingebroken. Uit het huis verdween een GSM, papieren en portemonnee. Het is nog onbekend hoe men binnenkwam.

VERKEERSCONTROLES

Op de Rijksweg bij Nistelrode heeft de politie dinsdagavond 65 automobilisten op kenteken bekeurd omdat zij te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 117 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Op de Dorpenweg in Ravenstein flitste de politie dinsdagochtend 49 bestuurders, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u, terwijl 50 is toegestaan.

Op de Beatrixweg in Teeffelen flitste de politie dinsdagmiddag 14 bestuurders, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 103km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Op de Lithoijensedijk in Lithoijen flitste de politie dinsdagmiddag 11 bestuurders, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 112 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie