Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP introduceert HP Procurve Switch 4108GL

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hewlett-Packard


HP PROCURVE NETWORKING FOCUST ZICH OP ETHERNET

Eenvoud en snelheid essentiële elementen netwerkinfrastructuur

Amstelveen, 9 mei 2001 - HP introduceert de HP Procurve Switch 4108GL, de HP Procurve mini-GBIC modules voor de 9300-reeks switches en HP Procurve Network Management for OpenView-NT. Met het op de markt brengen van deze drie nieuwe netwerkproducten benadrukt HP opnieuw het belang van Ethernet voor netwerken. Ethernet maakt netwerken sneller, eenvoudiger en flexibeler voor minder geld.

HP Procurve Switch 4108GL
De HP Procurve Switch 4108GL biedt gebruikers path architectuur- dat is technologie voor een nieuwe switch in één chip. Hierdoor krijgt een switch minder componenten, waardoor HP standaarden betaalbaarder maakt. Gebruikers kunnen binnen deze architectuur eenvoudig modules toevoegen wanneer de behoefte aan bandbreedte groeit.

De HP Procurve Switch 4108GL is een Layer 2 modulaire switch met een mini-chassis voorzien van acht poorten. De nieuwe switch is met name geschikt voor grote en middelgrote organisaties. De HP Procurve Switch 4108GL is vanaf 1 juni verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs vanaf Fl 13.160,-.

HP mini-GBIC-modules
HPs mini-GBIC-modules zijn te gebruiken met elke combinatie van SX en/of LX Mini-GBICs. Gebruikers die minder dan alle acht poorten nodig hebben, betalen slechts voor de mini-GBICs die ze daadwerkelijk gebruiken. De vier nieuwe gigabit-producten in de reeks HP Procurve 9300-switches zijn beheerde en onbeheerde mini-GBIC-modules met acht poorten, gigabit SX en gigabit LX mini-GBICs. De modules zijn vanaf 1 juni leverbaar.

HP Procurve Network Management for OpenViewNT
HP Procurve Networking Management for OpenView-NT verzorgt devicebeheer, regelmatige software-updates, groepbeheer en houdt het dataverkeer in de gaten. Geïntegreerd met HP OpenView Network Node Manager for NT kunnen beheerders van (middel)grote netwerken de oplossing inzetten om real-time dataverkeerproblemen op te sporen, firmware-updates te automatiseren en HP Procurve switches en hubs te configureren. HP Procurve Network Management for OpenView-NT is vanaf 1 juni 2001 beschikbaar.

Extra informatie over HP-netwerkproducten is te vinden op www.virtualofficepr.com .

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie