Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Remkes verdeelt 25 miljoen voor woonzorgprojecten

Datum nieuwsfeit: 09-05-2001
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten
Hierbij ontvangt u één of meerdere berichten voor de categorie Wonen. Remkes verdeelt ruim 25 miljoen voor vernieuwende woonzorgprojecten (5/9/01 4:34:21 PM) Staatssecretaris Remkes van VROM heeft mede namens staatssecretaris Vliegenthart van VWS de verdeling bekend gemaakt van ruim 25 miljoen gulden voor projecten die in de eerste ronde van de Woonzorgstimuleringsregeling zijn ingediend. Het gaat om 215 projecten verspreid over heel Nederland die op een vernieuwende manier wonen, zorg en dienstverlening combineren. Tot en met 31 mei kunnen opnieuw subsidie-aanvragen bij het ministerie van VROM worden ingediend. Het subsidiebudget voor deze tweede ronde bedraagt 25 miljoen gulden. De Woonzorgstimuleringsregeling van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie