Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 09.10 uur
Verkeerscontroles

RIJN & VENEN Bijna de helft van de ruim 500 op de Middellandbaan in Woerden gecontroleerde autos reed woensdagmorgen te snel. De politie schreef tussen half tien en elf uur precies 200 bekeuringen uit. De snelste passeerde het controlepunt met 87 km/u waar 50 de limiet is.

De politie controleerde woensdag verder onder meer op de Utrechtsestraatweg in Woerden. Vanaf 13.00 uur werden in een uur tijd vijf mensen bekeurd die de gordel niet om hadden. Zij kregen allemaal een bon van 90 gulden.
Tussen vijf en zes uur `s middags hadden op de Rembrandtlaan drie mensen de gordel niet om. Verder bleek een bestuurder geen geldig rijbewijs te hebben en voerde een bestuurder onterecht een mistlicht.

Op de Van Teylingenweg in Kamerik overtrad één op de zeven automobilisten de snelheidslimiet. Hier controleerde de politie woensdagmiddag tussen half een en half drie bijna 700 voertuigen, waarvan 97 te snel reden. De snelste reed 93 km/u.

Te veel op

MAARSSEN Een 33-jarige automobilist uit Baambrugge is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden wegens rijden onder invloed.

Surveillerende agenten controleerden de man kort na twee uur op de Straatweg. Hij bleek met 0,95 promille zijn auto te besturen. De man moet zich voor de rechter verantwoorden.

Te dichtbij

MAARSSEN Een 26-jarige automobiliste uit Breukelen kon woensdagmorgen een aanrijding met een voor haar rijdende auto niet voorkomen. De vrouw is met verwondingen aan knie en sleutelbeen naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk ontstond toen de vrouw rond kwart voor negen op de Straatweg in Maarssen reed. Een auto voor haar remde; de vrouw was niet in staat op tijd stil te staan en botste tegen haar voorganger. De automobilist van de eerste auto, een 42-jarige plaatsgenoot, bleef ongedeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie