Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrouwen met veel mannelijke collega's verdienen meer

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Vrouwen met veel mannelijke collega's verdienen meer

Vrouwen in loondienst die veel mannelijke collega's hebben, zijn beter af dan vrouwen die werken in typische vrouwenberoepen. Ze verdienen niet alleen meer, ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beter. Dat is een van de voornaamste conclusies uit het vrouwenloonwijzer-onderzoek. Op www.VrouwenLoonwijzer.nl kunnen vrouwen vanaf vandaag zien of ze meer of minder verdienen dan hun beroepsgenoten en waarom.

Via www.VrouwenLoonwijzer.nl kunnen vrouwelijke werknemers ook zien wat in andere beroepen wordt betaald en welke rol leeftijd, opleiding en promotie daarbij spelen. De intelligente website blijft automatisch up-to-date omdat bezoeksters hun ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie