Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw marketinginstrument voor het MKB

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuw marketinginstrument voor het MKB

Almere, 10 mei 2001 - Vandaag introduceren Emexus en M+ Groep een nieuwe dienst voor het Midden en Kleinbedrijf (MKB): SMSone. SMSone is een flexibel marketinginstrument waarmee het ook voor het MKB mogelijk is om eenvoudig en snel meerdere SMS-berichten tegelijk te versturen. SMSone beantwoordt hiermee de vraag van het MKB naar een toegankelijk en effectief 'persoonlijk' communicatiemiddel.

"Het bijzondere aan SMSone in vergelijking met andere aanbieders is de toegevoegde waarde in de vorm van service en begeleiding van de ondernemer. Zo krijgt iedere nieuwe klant een starterspakket, de mogelijkheid om deel te nemen aan een forum en toegang tot onze 0900-belsms1 service in het geval hij of zij vragen heeft. SMSone maakt het voor het MKB mogelijk om heel eenvoudig een medium als SMS toe te passen en daarbij de kosten in de hand te houden," aldus Frans van Hulle, mede-oprichter van Emexus. "De mogelijkheden van SMSone zijn zeer divers. Zo kan een autodealer SMSone gebruiken om aan zijn of haar vaste klanten via een SMS-bericht aan te kondigen dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Deze verschillende data kunnen vooraf worden ingevoerd. Een boekhandel kan klanten die op een specifieke nieuwe uitgave wachten, een SMS-bericht sturen als deze uitgave is binnengekomen."

De ondernemer legt in een adresboek op het internet de 06-nummers en e-mailadressen van klanten vast. Het SMS-bericht kan vervolgens aan het gehele adressenbestand tegelijk worden verzonden, direct of op vooraf ingestelde (vaste) tijdstippen. De ondernemer kan zelf verschillende selectiecriteria aangeven. SMSone kent geen abonnementskosten of opstartkosten, het bedrijf betaalt per verzonden SMS.

SMSone wordt in een volledig gehoste omgeving aangeboden, zodat zaken als schaalbaarheid, beveiliging, ondersteuning en nieuwe releases volledig zijn afgevangen. Het bedrijf zet een volledige service neer, bestaande uit onder meer support, marketingadvies en een 0900-service. Op deze manier biedt SMSone kleine en middelgrote bedrijven en instanties de mogelijkheid om zonder grote investeringen ervaring op te doen met SMS en in de toekomst met GPRS en andere zaken.

SMSone is een initiatief van Emexus Group B.V. en M+ Groep B.V.

Over Exemus
Emexus voorziet bedrijven van Mobile Business Solutions en is een snel groeiende speler in de mobiele wereld. Emexus ontwikkelt gebruikersvriendelijke applicaties waarmee organisaties snel gepersonaliseerde en tijdkritische berichtgeving kunnen verzorgen met de nieuwste mobiele mogelijkheden. Dit maakt veel praktische toepassingen mogelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid en het verstevigen van de relatie met de klant. Emexus levert concepten, functionaliteit en applicaties in een ASP-formule. Het Emexus Platform biedt alle interfaces met telecomleveranciers, databases en andere systemen. Solide partnerschappen met grote, leidende partijen en leveranciers garanderen diensten van hoog en professioneel niveau. Meer informatie is te vinden op www.emexus.com.

Over M+ Groep - The Multimedia Marketing company
De M+ Groep is gespecialiseerd in de integratie van beproefde concepten uit de Direct Marketing met nieuwe media en technologieën. De M+ Groep legt zich onder de noemer Multimedia Marketing met name toe op de koppeling van professionele "customer front offices", zoals marketing websites of mobiele applicaties, met professionele eigen "back offices", gespecialiseerd in onder meer printing, mail handling, fulfillment en logistiek. Alle fasen van een marketingtraject worden door de M+ Groep in eigen beheer uitgevoerd. Naast volledige marketingtrajecten levert de M+ Groep ook individuele dienstverlening. Hieronder vallen "klassieke" activiteiten als data entry, data scanning, digitale archivering en direct mail, maar ook modernere zaken als web design, elektronische mailings, digitale brochureverzending en telefonische informatiediensten. Tevens biedt de M+ Groep diverse diensten op financieel terrein, zoals incasso- en refundingtrajecten en is zij volledig toegerust voor opslag en distributie vanuit eigen magazijnen. Meer informatie over de M+ Groep vindt u op de website: www.mplus.net.

Voor meer informatie:
Emexus
Frans van Hulle
(036) 548 39 20
(f.vanhulle@emexus.com)

M+
Mato Bozic
(0172) 429220
(mato@mplus.net)

www.smsone.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie