Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportservice Ede organiseert cursus Recreatie Sportleiders

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Sportservice Ede organiseert cursus Recreatie Sportleiders

Het organiseren van evenementen en sportactiviteiten en het leiding geven daaraan wordt hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Deze vrijwilligers dragen verantwoordelijkheid en zijn vaak steun en toeverlaat voor de sporter. De deskundigheid waarmee de (vrijwillige) recreatiesportleider te werk gaat, kan allesbepalend zijn voor het plezier dat de sporter aan zijn of haar sport kan beleven. Voor degene, die nog meer uit het vrijwilligerswerk wil halen, wordt door Sportservice Ede de opleiding tot recreatiesportleider aangeboden (RSL-A). In deze cursus wordt aandacht besteed aan onder andere organisatievormen, spelactiviteiten en het voorkomen en behandelen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie