Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen bij KLM Corporate Communications

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/023


BENOEMINGEN BIJ KLM CORPORATE COMMUNICATIONS

AMSTELVEEN, 10 mei 2001 - KLM heeft bij haar stafbureau Corporate Communications een aantal nieuwe functionarissen benoemd.

Vanaf 1 oktober 2001 zal de heer J.C. (Jan Christiaan) Hellendoorn (39) de heer R.C.J. (Ron) Wunderink (61) opvolgen als hoofd Corporate Communications. De heer Wunderink gaat bij KLM met pensioen en start een nieuwe functie als communicatie-adviseur bij het reclamebureau Result/DDB in Amstelveen. De heer Hellendoorn zal al op een eerder tijdstip bij KLM Corporate Communications in dienst treden. Hij is op dit moment hoofd Dienst Cabine bij Transavia. Voordien was hij bij KLM onder meer mediawoordvoerder, marketing manager en divisieleider bij de Dienst Cabinepersoneel. Als hoofd Corporate Communications gaat hij leiding geven aan de afdelingen Interne Communicatie, Mediarelaties en Public Relations.

Sinds 1 april 2001 is mevrouw L.A. (Leonie) van Mierlo (35) bij KLM Corporate Communications in dienst als hoofd van de afdeling Public Relations. In deze functie is zij onder meer verantwoordelijk voor internationale PR, sponsoring, crisiscommunicatie, protocol en archiefbeheer. Mevrouw Van Mierlo bekleedde bij diverse bedrijven communicatie- en marketing-functies, voordat zij in 1998 bij KLM Nederland in dienst kwam als marketingcommunicatie-manager.

Met ingang van 1 mei 2001 is de heer F.F.W. (Frank) Houben (29) bij KLM Corporate Communications in dienst als woordvoerder bij de afdeling Mediarelaties. De heer Houben trad na zijn doctoraal studie Recht, Bestuur en Management in 1998 als management-trainee in dienst bij KLM. Laatstelijk was hij bij de afdeling KLM Recruitment verantwoordelijk voor de coördinatie van het Corporate Management Traineeship-programma. De heer Houben is naast de heren H.I. (Hugo) Baas en L.H. (Bart) Koster de derde corporate woordvoerder van KLM.

Bij KLM Corporate Communications is de functie van Hoofd Interne Communicatie op dit moment vacant.

AMS/DR/BK

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie